неділя, 24 вересня 2023 15:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Губернатор Севастополя заявив про "справжнє диво" після атаки на штаб флоту РФ

Губернатор Севастополя заявив про "справжнє диво" після атаки на штаб флоту РФ
22 вересня Сили оборони України завдали успішного удару по штабу командування Чорноморського флоту РФ. Фото: Коммерсант

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв на тлі розгрому штабу Чорноморського флоту РФ заявив про "справжнє диво".

За його словами, вціліла ікона, яка нібито має сакральне значення для окупантів. Зокрема, вціліла ікона "Федора Ушакова, який не програв жодного бою", написав Развожаєв у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ППО окупантів не може збивати ракети у Криму – Ігнат

"Ця ікона із фігурою святого – зі штабу Чорноморського флоту. Дерев'яна рама повністю згоріла, а образ святого, написаний на дереві, уцілів і не пошкоджений вогнем після атаки ЗСУ. Подивіться самі на фото – який стан має ікона. Ми з вами стали свідками справжнього дива", – заявив Развожаєв.

Гауляйтер придумав, що місцеві попи тепер проведуть з цією іконою хресну ходу 15 жовтня, у день пам'яті "святого праведного воїна Федора Ушакова", по всіх населених пунктах Севастополя.

Втім, про втрати серед російського генералітету Развожаєв не згадав.

22 вересня Сили оборони України завдали успішного удару по штабу командування Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі.

Про це у п'ятницю повідомив СтратКом Збройних сил України.

Удар був завданий близько 12:00 години.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Севастополя заявив про "справжнє диво" після атаки на штаб флоту РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі