пʼятниця, 20 лютого 2009 14:42

Грузини через Путіна змінять текст пісні для "Євробачення" (ВІДЕО)

Грузини через Путіна змінять текст пісні для "Євробачення" (ВІДЕО)
Текст пісні "We don"t wanna put in", яку грузинська група "Стефане і 3G" має виконати на музичному конкурсі "Євробачення" в Москві, буде змінений. Про це повідомила російська співачка Діана Гурцкая.

За словами Гурцкая, вона затрималася в Тбілісі після відбіркового туру в Грузії, щоб добитися зміни тексту "We don"t wanna put in", яка на її думку містить образливі натяки на адресу керівництва Росії. Вранці 20 лютого організатори грузинської частини "Євробачення" повідомили співачку, що текст пісні буде змінений і ніяких випадів в ній міститися не буде.

Як заявила Гурцкая, слова пісні викликали однозначне засудження в грузинському суспільстві. Своє негативне відношення до тексту висловила колишній спікер парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе.

Діана Гурцкая, яка народилася в Сухумі, представляла Грузію на конкурсі "Євробачення" в 2008 році і зайняла 11-е місце.

"Євробачення-2009" пройде в Москві з 12 по 16 травня 2009 року завдяки перемозі Діми Білана на попередньому конкурсі в Белграді. Фінал відбудеться в спортивному комплексі "Олімпійський".

За матеріалами: Інтерфакс, Lenta.

Зараз ви читаєте новину «Грузини через Путіна змінять текст пісні для "Євробачення" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі