субота, 14 листопада 2009 11:31

Грип та ГРВІ забрали життя 265 українців

Грип та ГРВІ забрали життя 265 українців

В Україні кількість жертв захворювання на грип і ГРВІ зросла до 265 осіб станом на вечір п"ятниці, 13 листопада.

Як повідомили у МОЗ, за минулу добу від захворювання і ускладнень (пневмонії) померли 26 людей, у тому числі одна дитина.

Варто також зазначити, що МОЗ не дає оперативних даних щодо випадків захворювання на пандемічний грип А/H1N1.

За минулу добу жертви грипу і пневмонії були в Закарпатській (4), Івано-Франківській (2), Київській (3), Львівській (2), Сумській (2), Хмельницькій (3), Харківській (2), Черкаській (3). По одній людині загинуло у Волинській, Кіровоградській, Рівненській, Чернігівській областях і в Києві.

Всього з початку епідемії (29 жовтня) найбільше людей померло від грипу і ГРВІ у Львівській (87 осіб), Івано-Франківській (34), Чернівецькій (25) і Тернопільській (21) областях.

У Києві за час епідемії від грипу і ГРВІ померли 8 осіб.

Варто зазначити, що з початку епідемії не було жертв лише у Дніпропетровській, і Луганській областях, а також у Севастополі.

Як раніше повідомлялося, Міністерство охорони здоров"я не вважає за потрібне оприлюднювати дані про кількість лабораторно підтверджених випадків захворювань на пандемічний грип.

Нагадаємо, за станом на вечір четверга, 12 листопада, в Україні кількість жертв захворювання на грип і ГРВІ зросла до 239 осіб. Зокрема, за оперативними даними МОЗу, за минулу добу від захворювання і ускладнень (пневмонії) померли 26 людей, у тому числі троє дітей.

За інформацією, оприлюдненою у четвер, в Україні лабораторно було підтверджено 85 випадків захворювання А/H1N1, у тому числі 16 - смертельних.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Грип та ГРВІ забрали життя 265 українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі