субота, 20 листопада 2010 19:53

Григорій Чапкіс в оточенні прекрасних дам відвідав новий ресторан (ФОТО)
12

19 листопада у столиці по вул. Коперника, 2 відкрився ресторан "Непманн". На відкриття приїхала співачка Каріна Плай, Оксі, танцівник Григорій Чапкіс та телеведуча Ірина Калінська. Вів вечір Дмитро Оськін.

"Оформили ресторан у стилі 20-30 років минулого століття. Наш заклад працюватиме цілодобово. Тут можна відпочити сім'єю, а також прийти, щоб потанцювати", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua одна із власниць закладу Ольга Шкабарня.

У ресторані подаватимуть страви української, російської, європейської та єврейської кухні.

"Найдорожча страва – фуа-гра. Вона коштує близько 140 гривень", - сказала Ольга.

На відкритті гостей пригощали бутербродами з шинкою та рибою, млинцями з червоною ікрою, фаршированим судаком, фруктами та вином. На столі поставили кілька картонних рибок. Гостям запропонували наповнити їх тим, що є у їхніх сумках.

Співачка Оксі дістала із сумки чорне намисто, мандаринку та наручники.

"Мандаринки завжди ношу в сумці, щоб не ходити голодною. Наручники поклала до сумки недавно. Скоро почнеться Новий рік, а з ним і різні рольові ігри. З наручниками легко буде впоратися з дідом Морозом. Прикую його до ліжка, а сама всі подарунки собі заберу", - пожартувала вона.

Каріна Плай нафарширувала рибу браслетом та окулярами.

Найкращою визнали рибу Григорія Чапікіса та Ірини Калінської. Всередину вони поставили дві склянки мартіні, прикрашені фруктами.

Фото: Андрій Шматов

Зараз ви читаєте новину «Григорій Чапкіс в оточенні прекрасних дам відвідав новий ресторан (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі