субота, 21 серпня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: три знаки, яким обов'язково треба відпочити

Гороскоп на вихідні: три знаки, яким обов'язково треба відпочити
Ці дні подарують дорослим трохи дитинства. Наповніть серця давно забутими відчуттями. Фото: pixabay.com

21-22 серпня можна дати волю своїй фантазії і провести вихідні у незвичайний спосіб. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У суботу люди занадто багато сперечатимуться, - говорить астрологиня. – Потреба у спілкуванні витіснятиметься бажанням будь-що відстояти свою думку. Не слід псувати собі відпочинок. Все одно суперечки не будуть конструктивними. В неділю влаштуйте виїзд на природу. Побудьте у гурті приємних людей. Ці дні подарують дорослим трохи дитинства. Наповніть серця давно забутими відчуттями. Овнам, Стрільцям і Рибам обов'язково треба відпочити у ці дні. Енергії і сил бракує, аби братися до справ з ентузіазмом. Пильнуйте біля джерел відкритого вогню. Стережіться опіків".

Овен

Не відправляйтеся на заробітки. Доброго прибутку не буде. Подбайте про матеріальну підтримку старших членів родини. Подавайте нужденним.

Телець

Невдалий день для здійснення торговельних операцій. Слідкуйте за динамікою курсу валют. Майте грошовий запас для здійснення непередбачених витрат.

Близнюки

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Але більшість з них може розійтися на розваги та вечірки. Зберігайте поміркованість. Не виходьте за рамки своїх можливостей.

Рак

Коштів не бракуватиме. Але вдалих покупок у ці дні зробити не вдасться. Не відправляйтеся на відпочинок у власному авто. Дорога коштуватиме дорого.

Лев

Пильнуйте за своїми грошима. Можливі вагомі втрати через недбалість. Не беріть участі в азартних іграх. Виграшу не буде.

Діва

Триває період дрібних матеріальних невдач. Не погоджуйтеся на участь в авантюрних фінансових проектах. Заощаджуйте частину прибутку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновили прогноз на кінець тижня і День Незалежності

Терези

Не призначайте ділової зустрічі на вихідні. Фінансові питання не зрушать з місця. Організуйте приємний відпочинок для усієї родини. Нестачу грошей компенсуйте фантазією.

Скорпіон

Не втрачайте оптимістичного настрою через брак коштів. Друзі та родичі завжди будуть готові підтримати вас матеріально. Думати про заробітки будете в робочі дні.

Стрілець

Частину вихідних можна присвятити роботі. За наднормову працю добре заплатять. Позбавтеся заборгованостей. Вкладайте кошти у благоустрій житла.

Козеріг

На елітний відпочинок грошей бракуватиме. Організуйте для близьких маленьке родинне свято. Будьте щедрими на сюрпризи.

Водолій

Очікувані прибутки надійдуть у перші дні нового тижня. Доведеться скорегувати список витрат у вихідні. Не купуйте побутової техніки. Ціна не відповідатиме якості.

Риби

Нових грошових надходжень не передбачається. Розрахуйте наявні кошти на вихідні й перші дні наступного тижня.

Астрологиня здивувала гороскопом на тиждень. Дізнайтеся, які знаки почуватимуться краще за інших.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: три знаки, яким обов'язково треба відпочити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі