вівторок, 09 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 9 серпня: астрологиня порадила, як досягти високих результатів

Гороскоп на 9 серпня: астрологиня порадила, як досягти високих результатів
Виявляйте стійкість, не бійтеся перешкод. Майте до всього власну думку. Фото: pixabay.com

9 серпня не мовчіть. Заявляйте про себе та власні потреби. Тоді стане менше непорозумінь з коханими і друзями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Замість того, щоб долати проблеми, втікатимете від них, – говорить астрологиня. – Доведеться тримати оборону. Виявляйте стійкість, не бійтеся перешкод. Майте на все власну думку і не дозволяйте себе переконати. Конкуренти залишаться далеко позаду. Цілеспрямованість і терпіння допоможуть отримати високі результати. Кохані уникатимуть зустрічі з вами. Не наполягайте. Дайте їм час, аби розібратися в своїх бажаннях і потребах".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Користуйтеся підказками людей, яким ви не байдужі. Коштів стає менше. Це не привід відмовляти собі в дрібничках. Розвивайте стосунки, які розпочали на початку літа.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Досить уникати людей, яких не хочете бачити. Зустріньтеся, поясніть все одне одному й припиніть стосунки, які для обох стали тягарем. Великі покупки плануйте на п'ятницю.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Постійно щось відриватиме від роботи й змусить скасувати поїздку на відпочинок. Не відмовляйтеся від власних планів. Бо саме в дорозі зустрічатимете хороших людей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Налагоджений бізнес даватиме добрий заробіток. Доречно застрахувати своє майно. Романтичні пригоди принесуть приємні враження. Не налягайте на тонізуючі напої.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вчасно отримаєте важливу інформацію й зустрінете потрібних людей. Це період везіння. Доля вам посміхнеться. Фінанси надходитимуть вчасно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Фортуна – на вашому боці. Траплятимуться потрібні люди, знаходитимуться речі, в яких відчуваєте потребу. Беріть від життя по максимуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наш народ об'єднав вільний світ" – Зеленський показав нові кадри війни і життя

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Насолоджуйтеся робочим процесом. Результат приємно здивує. Не пліткуйте. Тримайте в таємниці чужі секрети.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це час вигідних фінансових пропозицій. Розгляньте їх і прийміть мудрі рішення. Люди, які набиватимуться в партнери, навряд чи зроблять вас щасливими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Надмірні апетити задовольнити не вийде. Обмежтеся необхідним мінімумом. Уникайте фінансових суперечок. Програєте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Залишайтеся вдячними друзям і рідні. Вони робитимуть усе для того, щоб ви стали щасливими. Грошей стає менше. Скоротіть витрати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Прокидайтеся раніше. Тоді встигнете зробити усе, що запланували. Проведіть час за улюбленою книжкою. Не поспішайте витрачати заощадження. Погоджуйтеся на додатковий заробіток.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Очікується стабільний прибуток. Придивіться до додаткових джерел заробітків. Це допоможе вийти зі скрути. Рідні приголомшать своєю щедрістю та відданістю.

Майбутня зима в Україні не буде дуже холодною. Синоптики потішили прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 серпня: астрологиня порадила, як досягти високих результатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі