пʼятниця, 07 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 7 лютого: кому п'ятниця принесе славу і гроші

Гороскоп на 7 лютого: кому п'ятниця принесе славу і гроші
Перший тиждень лютого закінчиться добре у тих, хто проведе його в домашній атмосфері з коханими та дітьми. Фото: astrozodiac.net

7 лютого зростає внутрішня тривожність. Погіршиться самопочуття кардіологічних хворих. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Без поважних на то причин може нахлинути ностальгійний настрій, - розповідає астролог. - Цей день не годиться для створення нового. Чим би воно не було. Стосунки між коханими і друзями перевірятимуться на вірність. Допомагайте знайомим словом і ділом. Гроші і слава прийдуть в життя наполегливих та рішучих. Це вдалий час для романтичного побачення. Купівлю одягу та взуття краще відкласти. Речі не носитимуться довго. Перший тиждень лютого закінчиться добре у тих, хто проведе його в домашній атмосфері з коханими та дітьми. Ускладнюється ситуація на дорогах. Збільшиться кількість аварій. Подбайте про свою безпеку".

Овен

Зберігається стабільне матеріальне становище. Займіться переоснащенням житлового приміщення. Викиньте з дому старий мотлох. Не купуйте побутової техніки.

Телець

Вам не вистачатиме здорового практицизму. Коли купуєте речі, зважайте на їхню функціональність. Зовнішня привабливість може бути оманливою.

Близнюки

Намагайтеся не допустити значних втрат. За дрібними не шкодуйте. Удача в фінансових питаннях у цей день не супроводжуватиме вас.

Рак

У ваших руках не буде великої суми. Працюйте на перспективу. Вірно спрямована фінансова політика незабаром принесе добрі заробітки

Лев

Більшість заробленого йтиме на погашення боргів. Не беріть на себе відповідальності за чужі гроші. Уникайте ризикованих фінансових справ.

Діва

Грошей буде достатньо. Наведіть лад у своїй бухгалтерії. Будьте готові до спілкування з податковою. Не беріть хабарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яку погоду чекати наприкінці робочого тижня

Терези

Не варто дозволяти іншим втручатися у ваші фінансові справи. Ставтеся критично до порад. Позичати людям гроші не слід.

Скорпіон

Після сплати усіх необхідних рахунків у кишені залишиться обмаль грошей. Додаткового прибутку не очікується. Відповідно невеликими мають бути й витрати.

Стрілець

Непокоїтимуть обмеження у фінансах. Ця обставина сковуватиме ділову активність. Близькі підтримають вас.

Козеріг

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Та не варто у цей день змінювати місце роботи.

Водолій

Ніщо не стоятиме на перешкоді вашого фінансового успіху. Дійте сміливо. Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню.

Риби

Через недбалість партнерів по бізнесу ви позбавитеся додаткового прибутку. Намагайтеся не втрачати матеріальної незалежності.

В Україні через нетипову погоду масово квітнуть підсніжники, які зазвичай розцвітають навесні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 лютого: кому п'ятниця принесе славу і гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі