неділя, 05 вересня 2021 10:23

Гороскоп на 5 вересня: кому доля подарує незабутній день

Гороскоп на 5 вересня: кому доля подарує незабутній день
Терпеливо допомагайте дітям у навчанні. Фото: pixabay.com

5 вересня не давайте надмірної волі своїй фантазії і не видавайте бажане за дійсне. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Поки будете мріяти, справи не зрушать з місця, - говорить астрологиня. – До порад і незвичних рецептів ставтеся скептично. Важко засвоюватиметься інформація. Слід пам'ятати про це вчителям і батькам. Терпеливо допомагайте дітям у навчанні. Не час для проведення презентацій і співбесід. Справити добре враження буде складно. Незабутній день доля подарує Стрільцям і Водоліям. Не бійтеся експериментувати. Запрошуйте у гості давніх знайомих, але не оприлюднйте свої плани на майбутнє".

Овен

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Телець

Витрати перевищують заробітки. Намагайтеся стабілізувати ситуацію. Не варто займатися питаннями купівлі-продажу нерухомості. Вигідних пропозицій не буде.

Близнюки

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься нестабільною. Не позичайте людям гроші.

Рак

Очікується надходження прибутків. Вдало скористатися ними ви не зможете. Зачекайте з прийняттям рішення щодо їх розподілу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 5 вересня: що треба встигнути зробити у перші вихідні осені

Лев

Рівень заробітку не відповідатиме вашим вимогам. Але з пошуками нової роботи треба зачекати. Слушних пропозицій не буде. Куплена електроніка не служитиме довго.

Діва

Розглядайте можливість участі у нових фінансових проектах. Але у цей день не можна робити перших внесків. Здійснюйте лише щоденні виплати.

Терези

Утримуватиметься позитивний фінансовий баланс. Можна подумати і про поповнення заощаджень. Порадуйте себе. Придбайте корисну дрібничку.

Скорпіон

Розпочніть робочий день раніше. Він обіцяє бути прибутковим. Бережіть свої речі від пошкодження у публічних місцях.

Стрілець

Зробіть бажані покупки до обідньої години. Вечірні переговори з фінансових питань краще відмінити. Вашою неуважністю можуть скористатися шахраї. Пильнуйте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 30 серпня – 5 вересня: для кого настав час важливих змін

Козеріг

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Водолій

У гонитві за прибутком ви можете втратити відчуття реальності. Не дайте себе ошукати спритним дільцям. Співпрацюйте з надійними давніми партнерами.

Риби

Непродумана економічна політика може незабаром поглибити фінансову кризу. Ризикувати не час. Гроші танутимуть просто на очах.

Астрологиня розповіла, яким знакам у ці вихідні щаститиме найбільше.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 вересня: кому доля подарує незабутній день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі