середа, 31 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 31 серпня: чим обрадує українців останній день літа

Гороскоп на 31 серпня: чим обрадує українців останній день літа
Говоріть приємні речі близьким людям і просто випадковим перехожим. Фото: pixabay.com

31 серпня підбивайте підсумки літа. Плануйте життя на наступний місяць. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Останній день серпня принесе спокій і гармонію в душі, – говорить астрологиня. – Гуляйте, подорожуйте, милуйтеся краєвидами. Говоріть приємні речі близьким людям і випадковим перехожим. Не вельми сприятливий час для ділової активності. Торговельні операції відбуватимуться із затримками. Бракуватиме матеріальних ресурсів. Останній день літа потішить українців успіхами на фронті. Матимемо кілька гарних новин. Ще не час святкувати перемогу. Треба докласти ще більше зусиль, щоб наблизити мир: жертвуйте кошти на армію, підтримуйте волонтерів. Перенесіть на наступний тиждень косметичні процедури. Не експериментуйте з новою косметикою".

Овен

Прагніть високих досягнень. Обставини сприятимуть вашим планам. Особливо, якщо йдеться про розширення бізнесу. Залучайте нових партнерів до співпраці.

Телець

Висловлюйте побажання прямо. Люди не розуміють прихованих сенсів. Якщо хочете щось зробити добре, зробіть це самостійно. Потурбуйтеся про здорове харчування.

Близнюки

Не втручайтеся в родинні проблеми сусідів. Вас утягнуть у неприємну розмову. Невдалі перемовини гальмують роботу команди. Сподіватися на швидкий результат марно.

Рак

Переносити важливі справи на другу половину тижня не варто. Спробуйте якомога більше зробити вранці. Вам щаститиме. Усе потрібне вчасно знайдеться.

Лев

Ви будете емоційно вразливими цього дня. Не сприймайте жарти як глузування. Невдалий час для зміни роботи. Вас не задовольнить запропонований заробіток.

Діва

Неуважність на дорозі може призвести до аварійних ситуацій. Залишайтеся тверезими. Не час шукати пари. Нові знайомі не розумітимуть вас. Зачекайте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека спаде одразу до +8°С: чим завтра здивує погода

Терези

Очікувати на схвальні відгуки про свою роботу не варто. Реагуйте на критику спокійно. Працюйте заради власного задоволення. Знайдіть час для спілкування з дітьми.

Скорпіон

День термінових справ. Виходьте з дому завчасно, щоб усюди встигати. Шукайте способів зробити неможливе. Все врешті складеться добре. Проведіть вечір з друзями.

Стрілець

Утримайтеся від різких висловлювань на адресу присутніх. Ви можете образити людину. Жорстка поведінка не є запорукою успіху. Оновіть гардероб.

Козеріг

Щоденні обов'язки втомлюватимуть вас. Подбайте про розумний розподіл домашніх справ між членами родини. Погуляйте перед сном. Не сидіть допізна за роботою.

Водолій

Великий натовп пригнічуватиме вас. Задушлива атмосфера не сприятиме плідній праці. Частіше залишайтеся на самоті. Скоротіть кількість візитів.

Риби

Змагання з колегами не надихатиме вас. Ви залишатиметеся в програшній позиції. Не порівнюйте себе з іншими. Робіть те, що вважаєте за потрібне.

В Україні на початку осені буде прохолодно. Температура повітря на початку вересня знизиться на 3-7°С.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 серпня: чим обрадує українців останній день літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі