вівторок, 29 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 29 грудня: яке майбутнє чекає на кожного

Гороскоп на 29 грудня: яке майбутнє чекає на кожного
Зателефонуйте давнім знайомим. Згадайте разом з близькими кращі сторінки історії родини. Фото: pixabay.com

29 грудня – вдалий день для прибирання. Викидайте з дому мотлох і наводьте порядок. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Оточуючі легко йтимуть на контакт, але то будуть просто балачки ні про що, - говорить астрологиня. – Обговорювати серйозні проблеми не час. Без особливих на то причин може нахлинути ностальгійний настрій. Перегляньте старі фото. Зателефонуйте давнім знайомим. Згадайте разом з близькими кращі сторінки історії родини. Цей день не годиться для створення нового. Чим би воно не було. Місяць уповні. Кохання й сумніви перемішаються у вашій душі. Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Довіртеся долі. Усе зміниться на краще".

Овен

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Зміна місця роботи у цей день призведе до покращення матеріального становища. Настав ваш зірковий час.

Телець

Не варто дозволяти стороннім втручатися у ваші фінансові справи. Ставтеся критично до порад. Позичати людям гроші не слід.

Близнюки

Ніщо не стоятиме на перешкоді вашого фінансового успіху. Дійте сміливо. Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню.

Рак

У ваших руках не буде великої суми. Працюйте на перспективу. Вірно спрямована фінансова політика незабаром принесе добрі доходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2021 рік: астролог назвала найбільш вдалі місяці року

Лев

Намагайтеся не допустити значних втрат. За дрібними не шкодуйте. Удача в фінансових питаннях у цей день не супроводжуватиме вас.

Діва

Більшість заробленого йтиме на погашення невідкладних рахунків. Не беріть на себе відповідальності за чужі гроші. Можливі збитки через пустощі малечі.

Терези

Причиною проблем у родині стане відсутність грошей. Зумійте розмежувати інтимну й матеріальну сфери. Шукайте вихід, а не винного.

Скорпіон

Непокоїтимуть обмеження у фінансах. Ця обставина сковуватиме ділову активність. Близькі підтримають вас.

Стрілець

Цінуйте старих друзів. Нові знайомі принесуть вам занадто багато клопоту. Не поспішайте відкривати перед ними своє серце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Риб на 2021 рік: що робити, аби стати багатим та успішним

Козеріг

Вам не вистачатиме здорового практицизму. При купівлі речей зважайте на їхню функціональність. Зовнішня привабливість може бути оманливою.

Водолій

Гостро відчуватимуться фінансові обмеження. Проте завжди знаходитиметься вихід зі скрутних ситуацій. Вчіться домовлятися з людьми і не порушуйте даного слова.

Риби

Можете розраховувати на удачу. Вона супроводжуватиме вас у вирішенні майнових питань. На щасливчиків чекає виграш. Так що є сенс брати участь в акціях та розіграшах.

У середу 30 грудня матимемо повню. Астролог розповіла, які сюрпризи готує тиждень, який закінчує і розпочинає рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 грудня: яке майбутнє чекає на кожного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі