вівторок, 27 квітня 2021 07:00

Гороскоп на 27 квітня: для кого настає найсприятливіший період

Гороскоп на 27 квітня: для кого настає найсприятливіший період
Відкладіть похід по крамницях на пару днів. Куплені цього дня речі не носитимуться. Фото: pixabay.com

27 квітня умійте прощати коханим недоречні слова і вчинки. Тоді швидше зможете знову порозумітися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день дрібних розчарувань, - говорить астрологиня. – Не бажано братися за нові справи. Домовленості з будь-яких питань не будуть остаточними. Виникатиме багато проблем з транспортними перевезеннями. Прогнозується збільшення помилок у розрахунках. Тож пильнуйте. Відкладіть похід по крамницях на пару днів. Куплені цього дня речі не носитимуться. Найсприятливіший період настає для Тельців, Раків і Скорпіонів".

Овен

Бажання й можливості не співпадатимуть. Солідних прибутків не очікується. Займатися придбанням речей для створення власного солідного іміджу не слід. Економте.

Телець

Очікується покращення фінансової ситуації. Не знижуйте темпу роботи. Беріться за підробіток. Дбайте про підтримання престижу своєї фірми.

Близнюки

Брати участь в акційному розпродажі не слід. Великого фінансового виграшу від цього не вийде. Та грошей у гаманці й без цього не бракуватиме.

Рак

До основного заробітку докладуться преміальні. Не поспішайте раніше йти з роботи. Найбільш плідною буде праця у вечірні години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 26 квітня – 2 травня: що треба встигнути зробити у Страсний тиждень

Лев

Невеликі грошові надходження суттєво не вплинуть на ваш бюджет. Доведеться скористатися відкладеними заощадженнями. Триває складний фінансовий період.

Діва

Здійснити усі заплановані покупки не вдасться через брак коштів. Фінансова ситуація дещо ускладнюється. Проте частіше траплятимуться потрібні товари за помірні ціни.

Терези

Одержана сума буде меншою за очікувану. Частину заробленого доведеться віддати. Подумайте про розумний розподіл наявних грошей.

Скорпіон

Доходи стабільно зростатимуть. Більше грошей приноситиме робота у вечірній час. Можна буде дозволити собі солідні витрати. Займіться страхуванням власного майна.

Стрілець

Критичний період минає. Скористайтеся нагодою покращити своє матеріальне становище. Не поспішайте витрачати зароблене.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощі та грози: прогноз погоди в Україні на тиждень

Козеріг

Дефіциту грошей не буде, проте вони надто швидко розійдуться. Відкладіть деяку суму зароблених коштів. Пізніше цей запас знадобиться.

Водолій

Очікується прихід грошей на банківські рахунки. Поки що одержати їх на руки не вдасться. Укладання нових фінансових угод відкладіть. Забезпечуйте хатні й родинні потреби.

Риби

Не плануйте важливих фінансових операцій. Завершуйте розпочаті справи. Заздалегідь потурбуйтеся про покупки, аби не переплачувати за терміновість.

Синоптики здивували прогнозом на літо.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 квітня: для кого настає найсприятливіший період». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі