четвер, 25 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 25 серпня: до чиїх підказок треба прислухатися

Гороскоп на 25 серпня: до чиїх підказок треба прислухатися
Будьте на зв'язку з близькими. Важливо триматися гуртом. Фото: pixabay.com

25 серпня – день розчарувань. Очікування не виправдаються. Марно сподіватися на удачу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто починати щось важливе, – говорить астрологиня. – То буде марно витрачений час. Заповніть день дрібними практичними справами. Добре почуватимуться люди прагматичні та цілеспрямовані. Чоловікам варто більше довіряти жінкам і звертатися до них за порадою. Дружини, подруги, сестри й матері усе бачитимуть і розумітимуть краще, тому до їхніх підказок доречно прислухатися. Спостерігатиметься загальна слабкість у тілі. Підтримуйте людей, які занепали духом. Будьте на зв'язку з близькими. Важливо триматися гуртом. Погано почуватимуться люди, схильні до депресивних станів. Їм не варто тривалий час перебувати наодинці".

Овен

Допоможіть родичам і друзям практичними порадами. У разі потреби, надайте фінансову допомогу. Ваша підтримка буде вкрай необхідна.

Телець

Покладайтеся на мудрість старших жінок. Їхній життєвий досвід стане у пригоді. Беріться за складні завдання. Так зможете досягти більших успіхів. Не перегрівайте тіло.

Близнюки

Не час робити висновки і приймати рішення. Бракуватиме інформації для підбиття остаточних підсумків. Приділіть увагу зміцненню здоров'я. Справи зачекають.

Рак

Конфлікти з матеріальних питань можуть зіпсувати день. Подбайте про погашення заборгованості. Не беріть на себе відповідальності за суспільну касу.

Лев

Не час шукати спонсорів або фінансових партнерів. Усі ці люди дбатимуть лише про свій зиск. Зміна місця роботи не буде вдала. Зачекайте нового тижня.

Діва

Подумайте про розширення сфери інтересів. Але не робіть кроків у цьому напрямку. Для практичного втілення нових задумок краще підійдуть вихідні. Більше читайте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нас не зламати й не перемогти" – зірки чуттєво привітали Україну з Днем Незалежності

Терези

Старий досвід навряд чи допоможе в нових умовах. Активніше переймайте нові знання. Експериментуйте. Не бійтеся бути надто амбітними. Ставте високу планку.

Скорпіон

Вашу активність обмежуватимуть фінансові проблеми. Враховуйте брак матеріальних ресурсів. Похід по крамницях краще відкласти.

Стрілець

Не варто розраховувати на свою інтуїцію. Вона підводитиме цього дня. Довіряйте порадам досвідчених знайомих. Так ви зможете уникнути помилок.

Козеріг

Через несприятливі обставини день видасться мало результативним. Виникатимуть непорозуміння з колегами. Підводитиме транспорт. Займіться хатніми справами.

Водолій

Відправлятися у тривалу подорож не час. Чекає багато перешкод. Слідкуйте за якістю продуктів. Зростає небезпека розладу системи травлення.

Риби

Проведіть більше часу з домашніми улюбленцями. Вони створять гарний настрій. І дрібні негаразди не зіпсують день. Побалуйте близьких смачним.

25 серпня в Україні буде сухо та сонячно. Водночас у східних і південно-східних областях пориви вітру сягатимуть 15–20 м/с. Оголосили перший рівень небезпечності (жовтий).

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 серпня: до чиїх підказок треба прислухатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі