пʼятниця, 24 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 24 квітня: кому зірки пророкують фінансовий успіх

Гороскоп на 24 квітня: кому зірки пророкують фінансовий успіх
Саме час відправлятися на дачу. Робота коло землі швидко відновить ваші сили. Фото: pixabay.com

24 квітня матимете особливу силу причаровувати людей. Не дивуйтеся спалаху активності партнерів. Вони бажатимуть вашої прихильності. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У ніч на п'ятницю можуть турбувати тривожні сни, - каже астролог. – Багато людей зранку встануть з важкою головою. Не поспішайте братися за ліки. Близько полудня і без них самопочуття значно покращиться. Саме час відправлятися на дачу. Робота коло землі швидко відновить ваші сили. Фінансовий успіх зірки пророкують Овнам, Тельцям, Левам, Козерогам і Водоліям".

Овен

Доходи потроху зростатимуть. Не варто лише вкладати гроші у довгострокові проекти. Займіться страхуванням свого майна. Купувати товари для подорожі й туризму не час.

Телець

Відбуватиметься подальше зміцнення фінансових позицій. Рівень доходів збільшиться. Додаткових внесків потребуватиме ваш дім.

Близнюки

Посилюється тиск фінансових проблем. Пошуки додаткового заробітку не дадуть бажаних результатів. Відкладіть похід по крамницях.

Рак

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Лев

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він стане в нагоді.

Діва

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Обмежтеся необхідними щоденними покупками. Підписання важливих ділових угод відкладіть до понеділка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 23 квітня: що можна і чого не треба робити у цей день

Терези

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Скорпіон

Ваші спроби збільшити прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься стабільною. Зменьшіть витрати.

Стрілець

Подарунків очікувати на слід. Гроші принесе наполеглива праця. Вкладайте кошти у розширення бізнесу. Збільшуються витрати на потреби дітей.

Козеріг

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть до заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

Водолій

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на благодійні справи. Бажання збагатитися призведе до матеріальних втрат.

Риби

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

Астролог розповіла, чим потішить перший тиждень після Великодня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 квітня: кому зірки пророкують фінансовий успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі