субота, 02 травня 2020 07:00

Гороскоп на 2-3 травня: які сюрпризи готують перші вихідні місяця

Гороскоп на 2-3 травня: які сюрпризи готують перші вихідні місяця
Чекайте на дзвінки від давніх знайомих, відкривайте для себе нові книги та фільми. Фото: pixabay.com

2-3 травня щаститиме ініціативним та наполегливим. Не варто витрачати час на пасивний відпочинок. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У вихідні почнуть здійснюватися мрії, - говорить астролог. - Вдалий час для практичного втілення розроблених раніше проєктів. Спілкуйтеся з цікавими людьми. Беріться за складні завдання. Перші вихідні місяця будуть багатими на приємні сюрпризи. Чекайте на дзвінки від давніх знайомих, відкривайте для себе нові книги та фільми. Приємні враження – гарантовані. Знайдіть час для роботи коло землі. Пересаджуйте кімнатні рослини. Добре ростиме все посаджене цими днями. Позбавтеся боргів".

Овен

Ваше особисте життя може стати темою для обговорення оточуючих. Не розповідайте людям про свої домашні проблеми. Подумайте самі, як їх краще розв'язати.

Телець

Гроші швидко танутимуть. Нових надходжень не буде. Не варто переживати з приводу цього. Доля утримує вас від придбання непотребу.

Близнюки

Намагайтеся раціонально використовувати свої кошти. Тоді їх вистачить до нового заробітку. Проводьте з коханими суботу. Неділю краще присвятити літнім родичам.

Рак

Говорити з милими про серйозність ваших почуттів не слід. Вони не готові до подібної розмови. Підтримуйте дружнє спілкування.

Лев

Грошей у кишені буде достатньо. Дратуватиме постійна зміна цін. Важко у такій ситуації чітко розрахувати свої витрати. Відмовтеся від розваг. Найкраще почуватиметеся у м'якому кріслі поруч з люблячими людьми.

Діва

Фінансів вистачатиме на відпочинок і розваги. Купуйте товари для дітей. Похід на ринок краще спланувати на ранок суботи. У неділю намагайтеся витрачати менше грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи вдасться подолати небачену посуху травневими дощами

Терези

Кохані готові будуть задовольняти усі ваші примхи. Не переходьте межі. Знайте міру своїм бажанням. Зробіть щось приємне і для них.

Скорпіон

Зміни цін на товари й послуги примусять вас переглянути плани на відпочинок. Разом з дружиною (чоловіком) зробіть вдома генеральне прибирання. Ця робота підніме настрій обом. У домі пануватиме лад.

Стрілець

Намагання заробити будуть мало результативними. Можливі збитки через пошкодження вашого майна іншими людьми. Навідайтеся на дачу.

Козеріг

Очікуються невеликі грошові надходження. Це дозволить вам почуватися більш упевнено. Економити не доведеться. Придбання побутової техніки краще відкласти.

Водолій

Обставини складатимуться непогано. Часом не вистачатиме грошей. Але можна буде домовитися з людьми про обмін послугами на якихось прийнятних умовах. Відкладіть інтелектуальну працю до наступного тижня. Дайте голові відпочити.

Риби

Невдалі дні. Скоротіть список витрат до мінімуму. Залишайтеся вдома. Наведіть лад у своїх речах. Запропонуйте матеріальну підтримку родичам похилого віку.

Тиждень з 27 квітня по 3 травня буде вдалим. Абсолютний успіх чекає на Близнюків, Дів і Скорпіонів. Їм щаститиме у фінансових справах та особистому житті.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2-3 травня: які сюрпризи готують перші вихідні місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі