четвер, 22 жовтня 2020 07:01

Гороскоп на 22 жовтня: кому зірки обіцяють успіх

Гороскоп на 22 жовтня: кому зірки обіцяють успіх
Не варто допускати іронічних висловлювань на адресу співбесідників. Постраждають дружні стосунки. Фото: pixabay.com

22 жовтня стримуйте свій гнів. Під гарячу руку наробите багато помилок. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Поява нових залицяльників у цей день не віщує нічого доброго, - говорить астролог. – Проводьте вільний час у компанії добре знайомих людей. Зателефонуйте літнім родичам. Потурбуйтеся про батьків. Не дозволяйте оточуючим самоствердитися за ваш рахунок. Небезпечно піддавати сумнівам їхні слова. Висловлена недовіра викличе спалах обурення та образу. Не варто допускати іронічних висловлювань на адресу співбесідників. Постраждають дружні стосунки. Успіх зірки обіцяють Ракам і Терезам".

Овен

Загублені речі не повернуться до вас. Знижується ефективність роботи. Відповідно зменшаться прибутки. Поставтеся до цього по-філософськи.

Телець

Заощадити частину заробленого не вийде. Щоденні витрати поглинатимуть увесь прибуток. Скористайтеся фінансовою підтримкою близьких.

Близнюки

У вашому розпорядженні обмежена сума. Але критичного дефіциту коштів не буде. Взагалі цього дня про заробіток не думатиметься. Вистачить іншого клопоту.

Рак

Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість.

Лев

Заробити бажану суму буде складно. Доведеться мобілізувати усі зв'язки та наявні у розпорядженні ресурси. У разі необхідності скористайтеся послугами посередників.

Діва

Власний фінансовий запас стане у нагоді. Робота потребуватиме додаткових внесків. Замість одержання доходів доведеться йти на зайві витрати. Не розпочинайте ремонту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19-25 жовтня: як вдало пережити екватор осені

Терези

Справи йтимуть нормально. Приймайте зважені рішення щодо розподілу наявної готівки. Збільшуються витрати на транспорт.

Скорпіон

Зачекайте із прийняттям рішень про використання своїх фінансів. Наприкінці робочого дня ситуація кардинально зміниться.

Стрілець

День ризикованого бізнесу. Укладати фінансові угоди з новими партнерами небезпечно. Не шкодуйте коштів на підтримання свого здоров'я.

Козеріг

Розраховуйте на мінімальний прибуток. Термінові витрати поглинатимуть увесь заробіток. Час шукати додаткове місце роботи.

Водолій

Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань. Не беріть кредитів. Виникнуть проблеми з їх погашенням.

Риби

Ви можете недорахуватися грошей у кишені. Перевіряйте здачу біля каси. Відкладіть придбання електроніки та засобів зв'язку. Вони не служитимуть довго.

21 грудня настане Ера Повітря. Великі зміни чекають на кожного з нас.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 жовтня: кому зірки обіцяють успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі