середа, 21 жовтня 2020 10:26

Житимемо від епідемії до епідемії – астролог про початок нової ери

Житимемо від епідемії до епідемії – астролог про початок нової ери
21 грудня Сатурн з'єднається з Юпітером у знаку Водолія. Ера Повітря принесе невідворотні зміни. Фото: pixabay.com

21 грудня настане Ера Повітря. Великі зміни чекають на кожного з нас. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"21 грудня Сатурн з'єднається з Юпітером у знаку Водолія, - говорить астролог. – Ера Повітря принесе невідворотні зміни. По-перше, повітря не знає меж. Тому варто чекати поступового зникнення кордонів як чогось важливого. Поняття "держава" поступово відживе себе. Тепер стануть модними глобальні об'єднання. По-друге, від патріотизму як любові до своєї держави перейдемо до патріотизму світового. Гроші зробили деякі нації самовпевненими. А тепер доведеться підтримувати зв'язки з різними народами, враховувати інтереси інших, колективно мислити над проблемами та викликами нової Ери".

Повітря пов'язане з інфекціями. За словами астролога, нам доведеться звикнути, що віруси - серед нас.

"Житимемо від епідемії до епідемії, - каже Максимова. - Цей карантин став першим сигналом того, що час змінювати спосіб спілкування між людьми. Люди перейдуть у віртуальний простір. Чим далі, тим рідше бачитимуться, бо відчуватимуть загрозу одне від одного".

Більшість часу будемо в закритих приміщеннях. Тому бізнес повинен почати діяти по-новому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19-25 жовтня: як вдало пережити екватор осені

"Виграє той, хто пропонує свої послуги онлайн, забезпечує вчасну доставку, переводить працівників на дистанційну форму роботи. Настає ера інтелектуалів. Старі лідери й олігархи протягом кількох років відійдуть. Зміниться обличчя еліти. На перший план вийдуть молоді та амбітні персони", - говорить астролог.

Людство спробує збільшити свій вплив на космос. За словами астролога, буде винайдено технології, які дадуть змогу відриватися надовго від Землі і жити за її межами.

"Винайдуть нові види палива, енергії й пересування. Ці питання стоятимуть на вістрі науки, яка своєю чергою тісно переплітатиметься з езотерикою, - каже Максимова. - Займемося серйозним екологічним вихованням. За 2019-2020 роки стали свідками пожеж. Згоряли ліси в Латинській Америці, Австралії та Сибіру. А це легені планети. Ті, хто тривалий час були споживачами, повинні робити все, щоб зберегти природні ресурси".

Пандемія, світова криза і зміна впливів у світовій політиці – усе це свідчення того, що наближаються нові часи. Ера Повітря триватиме до 31 жовтня 2219 року.

Зараз ви читаєте новину «Житимемо від епідемії до епідемії – астролог про початок нової ери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі