понеділок, 22 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 22 серпня: на кого чекають перемоги та підвищення зарплатні

Гороскоп на 22 серпня: на кого чекають перемоги та підвищення зарплатні
Робота краще вдаватиметься, якщо візьметеся за неї у гарному настрої. Фото: pixabay.com

22 серпня – вдалий час для тих, хто починає навчатися. Легко засвоюватимуться знання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день вольових рішень і мудрих вчинків, - говорить астрологиня. – Не поспішайте, коли погоджуєтеся на нову посаду або бажаєте змінити роботу. Добре розпитайте про умови та оплату праці. Робота краще вдаватиметься, якщо візьметеся за неї у гарному настрої. Майте резервну копійку в кишені. Гроші знадобляться на ремонт техніки та автомобіля. Таланитиме впертим. Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, до обіду розв'яжеться саме по собі. На Тельців і Близнюків чекають перемоги та підвищення зарплатні. Будьте готові до нових звершень".

Овен

Не чекайте змін на краще. Беріть свою долю у власні руки. Умійте домовлятися. Шукайте ділових партнерів. Не витрачайте час на з'ясування стосунків. Більше рухайтеся.

Телець

У вас буде можливість показати себе з найкращого боку. Ідіть на співбесіду. Шукайте кращої роботи. Висувайте нові ідеї на розгляд. Куплений одяг личитиме вам.

Близнюки

Дуже продуктивний день. Вдало проходитимуть усі заплановані справи. Грошей вистачатиме на все. Не варто імпровізувати. Усі кроки мають бути добре продуманими.

Рак

Швидко наставатиме втома. Частіше робіть перерви на відпочинок. Займіться укріпленням здоров'я. Довіряйте своїй інтуїції. Нічого не варто робити через силу.

Лев

День великих звершень. Ваші здібності й досвід будуть достойно оцінені. Займайте лідерські позиції. Але не беріться за справи, в яких ви не є фахівцем. Постраждає репутація.

Діва

Перемовини з будь-яких питань завершуватимуться на вашу користь. Умійте відстоювати свої інтереси. Не слід купувати авто й побутову техніку. Пийте чисту воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Царський дім і ліфт для жінки генерала: які секрети приховують найпомпезніші будинки Києва та чому їх "атакують" туристи

Терези

Вагомі здобутки цього дня порадують вас. Не втрачайте робочого настрою. Не час спочивати на лаврах. Допомагайте ближнім. Відстоюйте справедливість.

Скорпіон

Швидко нічого не вдаватиметься. Майте терпіння. Залишайтеся наполегливими. Дотримуйтеся даного слова. Грошей бракуватиме. Шукайте підтримки у добрих знайомих.

Стрілець

Пильнуйте під час оформлення документів. Помилка коштуватиме зайвих витрат. Не слід запускати нові проєкти. Вони розчарують вас. Займіться домашніми справами.

Козеріг

Більшість справ гальмуватиметься через вашу впертість. Дослухайтеся до порад оточуючих. Вони матимуть рацію. Не переїдайте. Уповільнюється обмін речовин.

Водолій

Фінансові ризики не виправдаються. Відчуватиметься брак грошей. Знижуйте рівень своїх витрат. Не будьте надто вимогливими до оточуючих. Вони не мовчатимуть.

Риби

Не позбавляйте себе повноцінного сну та відпочинку. Знижуються ваші фізичні можливості. Продуктивною буде інтелектуальна робота.

Найближчими днями літо демонструватиме спеку в усій Україні. Синоптики приголомшили прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 серпня: на кого чекають перемоги та підвищення зарплатні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі