неділя, 22 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 22 серпня: чого очікувати від найкращого періоду літа

Гороскоп на 22 серпня: чого очікувати від найкращого періоду літа
Спробуйте те, що раніше не вдавалося. Фото: pixabay.com

22 серпня – час великих можливостей. На все вистачатиме сил і грошей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Спробуйте те, що раніше не вдавалося, - говорить астрологиня. – Гарно йтимуть справи в автомайстрів і продавців. Тримайтеся подалі від гарячої руки шефа. Марно звертатися до нього з проханням про підвищення. Найкращий період літа проведіть у відпустці. Приготуйте плов чи рагу за новим рецептом. На риболовлю їдьте на світанку. Частину улову заморозьте".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Час плідної співпраці. Розплануйте свої справи і здивуєтеся, як багато встигнете. Цінуйте партнерів, які поруч не один рік.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Годі очікувати ласки й романтики від партнерів. Вони теж надто заклопотані. Запрошення на день народження краще відхилити. Почастішають отруєння. Відмовтеся від копченої риби.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

За борги можуть відключити світло чи газ. Не спішіть сплачувати рахунки. Уточніть причину заборгованості. Сума до сплати виявиться нижчою за ту, що у квитанції.

Рак (22 червня – 22 липня)

Дратуватимуть чужі недоліки. Критикою ображатимете тих, хто поруч. Не псуйте стосунки з колегами. Бережіть мир і спокій у колективі та сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: три знаки, яким обов'язково треба відпочити

Лев (23 липня – 23 серпня)

Тиждень спонукає підсумувати зроблене за літо і що доведеться завершувати восени. Не шукайте винних. Обставини не завжди сприяли плідній праці та високим результатами. Грошей у кишені більше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не чекайте, що кохані будуть догоджати. Вони ігноруватимуть ваші потреби, бо з головою підуть у роботу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

До понеділка не варто наймати сантехніків і будівельників. Навколо буде багато непрофесіоналів. Замовлення виконають недобросовісно, а грошей візьмуть більше, ніж домовлялися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не займайтеся самолікуванням. Приймайте лише медикаменти, які виписав лікар.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Літо минає, а ви ще не встигли як слід відпочити? Оберіть собі тур на оксамитовий сезон. Зекономите на перельоті. Навідайтеся до батьків. Їм бракує вашої уваги й теплого слова. Перекуси закінчаться гастритом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на другу половину серпня: чиї справи підуть угору

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Уникайте кредитів та гральних клубів. Відмовте коханих від ідеї відкрити ще одну кредитку. На пляжі стережіться сонячного удару. Урожаєм потішать пізні полуниця і малина. Споживайте їх свіжими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Утримайтеся від зауважень, бо доведете коханих до сліз. Уникайте виснажливих дієт і перевтоми. Вчіться сортувати сміття.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Купіть дітям канцтовари, спортивні костюми і взуття до школи. У вихідні потіште себе і родину смачненьким. Це час боротьби зі шкідниками. Доведеться виводити мурашок, тарганів і міль.

Астрологиня розповіла, чому цей тиждень такий особливий.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 серпня: чого очікувати від найкращого періоду літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі