неділя, 18 липня 2021 20:00

Гороскоп на 19-25 липня: як пережити повню і досягти успіху

Гороскоп на 19-25 липня: як пережити повню і досягти успіху
Купувати й розмитнювати авто краще в суботу. Приручати кішку - в четвер. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 19 по 25 липня відбудеться багато змін. Досягти чогось без нервів не вдасться. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Людьми керуватимуть заздрощі, - говорить астрологиня. – Чимало керівників піде у відставку, бо не справлятимуться з обов'язками. На підлеглих навпаки чекає кар'єрне зростання. Це час проривів, успіху та перемог. У п'ятницю матимемо повню. Це відчують Раки й Козероги. Розчаруються у друзях і коханих. Не згадуйте милим давніх прикрощів. Купувати й розмитнювати авто краще в суботу. Приручати кішку - в четвер".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Допомагатимуть люди зі зв'язками та грошима. Шукайте спонсорів і помічників, щоб уникнути фінансових проблем у п'ятницю.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Внутрішня тривога спинятиме від багатьох вдалих кроків у бізнесі. Професійне зростання чекає на тих, хто недавно змінив роботу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Мало зробите, якщо боїтеся розчаруватися. Беріться до роботи на світанку. Тоді найкраще працює голова.

Рак (22 червня - 22 липня)

За побутовою технікою йдіть до магазину в суботу. Забороніть родичам шукати вам пару. Давно знайомі з людиною, яку кохаєте. Зважтеся на перший крок. Нежить швидко перейде в гайморит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кого і як обдарує середина літа – астрологиня зробила вражаючий прогноз

Лев (23 липня - 23 серпня)

Рухайтеся поволі й багато встигнете. Життя вноситиме корективи у плани. Але не треба відмовлятися від чогось. На радощі будуть багаті середа та субота.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не розповідайте про наболіле випадковим знайомим. Краще поплакати в подушку, ніж стати героєм пліток. Сходіть до лісу. Не збирайте незнайомі гриби.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Знайомим кортить посваритися. Суперечка закінчиться бійкою. У розмовах оминайте політику, не критикуйте особисте життя одне одного. Відмовтеся від чаю. Їжте м'ясо.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Якщо йдуть кохані, з якими планували прожити решту життя, відпустіть і не шкодуйте. Цікавіша людина опиниться поруч найближчим часом. Уваги потребують нирки. Купуйте не таблетки, а кавуни.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зачекайте із придбанням нерухомості. Якщо справите новосілля цього тижня, в оселі постійно щось ламатиметься. Поцікавтеся самопочуттям батьків, відвідайте літніх хресних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: +37°С, дощі та грози - погода випробовуватиме українців ще тиждень

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Маєте усе для того, щоб радіти. Уникайте конфліктів із сусідами. Попереджайте їх про ремонт завчасно.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Клопоти відступлять. Життя налагодиться. Достатньо сил і впевненості. Добре справи підуть у лікарів, автомайстрів і фермерів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Набридне виконувати обов'язки колег, які поїхали на море. Тиждень поверне в життя спокій і гармонію. Частину заробленого віддайте на ремонт сантехніки. Варто встановити бойлер.

Астрологиня зробила неочікуваний прогноз на вихідні. До її порад варто прислухатися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19-25 липня: як пережити повню і досягти успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі