четвер, 15 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 15 жовтня: які зміни принесе середина осені

Гороскоп на 15 жовтня: які зміни принесе середина осені
Краще відкласти одруження і переїзд до коханих. Прислухайтеся і придивляйтеся до змін навколо. Фото: pixabay.com

15 жовтня розв'язуйте проблеми мирним шляхом. Не йдіть на провокацію конфлікту. Не згадуйте співрозмовнику його колишніх помилок. Виграє той, хто уміє вибачати та миритися. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не довіряйте новим блискавичним ідеям, - говорить астролог. – Ентузіазм їхніх авторів швидко скінчиться. Займіться систематизацією своїх досягнень і досвіду. Цінуйте постійних перевірених партнерів по бізнесу. Тримайтеся далі від авантюрних пропозицій. Ставтеся критично до сенсаційної інформації. Не поспішайте критикувати оточуючих. Не все й у вашій роботі буде ідеальним. Середина осені принесе чимало змін в особистому житті і на роботі. Не довіряйте чуткам, відмовтеся від зміни роботи і місця проживання. Краще відкласти одруження і переїзд до коханих. Прислухайтеся і придивляйтеся до змін навколо. Життя штовхатиме вас у правильному напрямку".

Овен

Надійдуть давно очікувані гроші. Можна буде здійснити усі необхідні покупки. Не варто лише купляти побутової техніки. Не встигнете насолодитися її роботою.

Телець

Не змінюйте основного напрямку діяльності. Це не принесе підвищення заробітків. Здані в ремонт речі не скоро повернуться до вас.

Близнюки

Достатньо прибутковий день. Зумійте вигідно скористатися заробленим. Для розрахунків за надані послуги краще використовувати бартер.

Рак

Будьте уважні під час здійснення розрахунків. Через неуважність можете сплатити двічі за товар. Не варто купувати уцінені товари. То будуть викинуті гроші.

Лев

Вдалим буде лише ранок. На вас чекає ряд невиправданих витрат. Виникатимуть проблеми із здійсненням грошових переказів.

Діва

Матеріальне становище не зміниться на краще. Керуйтеся практичними міркуваннями під час здійснення покупок. Не вдалий час для придбання прикрас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 12-18 жовтня: чому подорожі краще скасувати

Терези

Коштів не бракуватиме. Та замало буде готівки. Пильнуйте під час здійснення торговельних операцій. Перевіряйте правильність оформлення супровідної документації.

Скорпіон

Кишеня поповнюватиметься повільно. Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. Найбільш вдалі покупки ви зробите вранці.

Стрілець

Великих грошових надходжень не буде. Господарюйте економно. Не варто користуватися кредитними картками.

Козеріг

Цей день буде менш прибутковим, ніж попередні. Витрат не стає менше. Фінансове становище погіршується. Вийти на більш високий рівень заробітку не вдасться.

Водолій

Ваш рахунок не поповниться. Розраховуйте на наявний капітал. Придбання меблів та реконструкцію житла відкладіть до наступного тижня.

Риби

День корисних витрат. Вкладайте кошти у підтримання власного іміджу. Не відмовляйтеся від відряджень.

Покрова Пресвятої Богородиці – одне із найважливіших християнських свят, яке відзначається православною церквою 14 жовтня. За цим днем можна дізнатися, якою буде зима.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 жовтня: які зміни принесе середина осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі