середа, 15 грудня 2021 07:00

Гороскоп на 15 грудня: для кого кінець року стане найбільш продуктивним

Гороскоп на 15 грудня: для кого кінець року стане найбільш продуктивним
15 грудня запам'ятається яскравими враженнями і подіями. Фото: pixabay.com

15 грудня гостро відчуватиметься самотність. Знайдіть для себе розвагу. Активізуйте листування з приємними знайомими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей день запам'ятається яскравими враженнями і подіями, - говорить астрологиня. – Особливо якщо ви проведете його у дорозі чи зустрінетеся з цікавими людьми. Витрачайте час з максимальною користю. Прочитайте давно відкладену книгу, перегляньте хороший фільм. Відвідайте історичні місця України і світу. Вечір буде важким. Тому не варто планувати побачення. Раніше лягайте спати. Кінець року стане найбільш продуктивним для Терезів і Скорпіонів. Стережіться конкурентів. Не вихваляйтеся своїми планами".

Овен

Не можна у цей день виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальної підтримки старшим родичам.

Тілець

Будьте порядними у стосунках з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація обернеться проти вас.

Близнюки

Ви одержите лише частину очікуваного прибутку. Не вступайте у суперечки. Із затримкою надійде уся сума. Придбання ювелірних виробів бажано відкласти.

Рак

Через власну необачність можете втратити чималі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Займатися питанням купівлі-продажу нерухомості не час.

Лев

Краще вестимуться справи ввечері. Вдало проходитимуть торгові операції. Не купуйте одягу. Подавайте нужденним.

Діва

Заробіток залишатиметься стабільно невисоким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 13-19 грудня: для кого цей тиждень стане суперуспішним

Терези

Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Вчасно сплачуйте рахунки. Очікуйте надходження перспективних фінансових пропозицій.

Скорпіон

Проблем з грошима не буде. Можете реалізувати свої плани щодо придбання земельної ділянки. Така покупка буде вигідною.

Стрілець

Витрати перевищуватимуть доходи. Додаткових фінансових внесків потребуватиме дім. Пошукайте засоби економії.

Козеріг

Афішувати свої подальші фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. Обирайте безготівкову форму розрахунку за надані послуги.

Водолій

Обмежень у фінансах не буде. Але не намагайтеся будь-що здійснити бажану покупку. Спостерігайте за обставинами. Вони вбережуть від зайвих витрат.

Риби

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Сплатити усі поточні рахунки одразу не вдасться. Вирішуйте фінансові проблеми поетапно.

Астрологиня здивувала прогнозом на 2022 рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 грудня: для кого кінець року стане найбільш продуктивним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі