середа, 04 грудня 2019 17:08

Гороскоп для Овнів на 2020 рік: чого чекати і остерігатися

Гороскоп для Овнів на 2020 рік: чого чекати і остерігатися
Навесні задумаєтеся над пошуком ще одного місця роботи. Фото: astrozodiac.net

На Овнів чекає неспокійний, але дуже результативний рік. 2020-го вони будуть одружуватися, народжувати дітей та купувати нерухомість. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Овни звикли працювати у неспокійному середовищі, тому наступний рік з усіма його перепетіями стане для вас вдалим, - говорить астролог. - Багато грошей пройдуть повз ваші руки. Остерігайтеся недобросовісних колег та роботодавців".

За словами астролога, у 2020 році Овни більше витрачатимуть, ніж зароблятимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік Металевого Пацюка: хто почуватиметься найкраще

"Тому вже навесні задумаєтеся над пошуком ще одного місця роботи, - каже Олена Максимова. - Встановіть сигналізацію в домі, аби вберегтися від злодіїв. Не залишайтеся осторонь політичних подій у країні. Беріть участь у роботі благодійних фондів".

Багато клопоту завдаватимуть діти.

"Допоможіть їм налагодити стосунки з однолітками та підтягнути успішність у школі, - радить астролог. - Не ходіть з непокритою головою у холодний період року. Спровокуєте мігрені. Загострюються алергія і хвороби дихальної системи. Відпустку намагайтеся проводити у місцях, де кращі екологічні умови".

Астролог насторожила прогнозом на 2020 рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп для Овнів на 2020 рік: чого чекати і остерігатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі