вівторок, 03 грудня 2019 09:55

Треба менше літати – астролог насторожила прогнозом на 2020 рік

Треба менше літати – астролог насторожила прогнозом на 2020 рік
У червні варто взагалі відмовитися від перельотів. Краще не запускати у роботу підприємств, електростанцій, утриматися від екстремальний подорожей і розваг. Фото: antonivtours.com

У 2020 році переживемо три сезони затемнень. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Їх ще називають коридорами затемнень, - каже астролог. - Це Сонячне затемнення, яке відбудеться 26 грудня 2019 року і Місячне 10 січня. Потім Місячне затемнення 5 червня, Сонячне – 21 червня, ще одне Місячне – 5 липня. А також Місячне затемнення 30 листопада і повне Сонячне – 14 грудня".

Найскладнішим періодом 2020 року стане червень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 3 грудня: чиє життя зміниться на краще

"Сонячне затемнення 21червня буде нести найбільш фатальні події, - говорить Максимова. - Це затемнення серії 4N, яке несе підвищений ризик аварійних ситуацій, техногенні і транспортні катастрофи, голодні роки і утиски прав та свобод людей. Зокрема з ним пов'язують загибель Титаніка 1912 року, масове виселення українців та голодомор 1930-х років, трудові табори і економічні негаразди 1948 року, і велику кількість авіакатастроф 2002-го".

За словами астролога, 2020 року треба менше літати. А в червні варто взагалі відмовитися від перельотів. Краще не запускати у роботу підприємств, електростанцій, утриматися від екстремальний подорожей і розваг.

Астролог розповіла, чого варто чекати від першого тижня зими.

Зараз ви читаєте новину «Треба менше літати – астролог насторожила прогнозом на 2020 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі