вівторок, 10 грудня 2019 15:44

Гороскоп для Діви на 2020 рік: коли купувати житло

Гороскоп для Діви на 2020 рік: коли купувати житло
Астролог не радить переїзджати в інше місто чи країну. Прижитися там буде важко. Фото: ganok.in.ua

У Дів в 2020 році грошей буде менше, ніж торік. Але навчитеся господарювати економно і всім заробленим розпорядитеся більш вдало. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вам під силу витримати шалений ритм життя і справитися з форс-мажорами, які готує цей рік, - каже астролог. - Опинятиметеся в епіцентрі конфліктів. Не стороніться участі у політичних процесах. Вам належатиме роль будівничих. Наперед прораховуйте наслідки своїх дій".

За словами астролога, Діви бачитимуть вади у виробничому процесі та в людях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Левів на 2020 рік: коли варто брати шлюб і народжувати дітей

"Слідкуйте за своїми словами, - говорить Максимова. - Не принижуйте людську гідність. Заощаджені кошти краще у шось вкласти. Вони знеціняться. Тримати вдома їх теж ризиковано. Навесні купуйте житло чи гараж, але не у кредит".

Астролог не радить переїзджати в інше місто чи країну.

"Прижитися там буде важко, - пояснює Олена Максимова. - Це рік випробувань для шлюбу. Кохані будуть роздратованими і нетерплячими. Їм набридне жити за вашими законами та вимогами. Хочете уникнути розлучення, захищайте сім'ю від втручання родичів".

У 2020 році Ракам варто розкривати свої здібності і таланти. Це допоможе здолати скруту і пережити кризу.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп для Діви на 2020 рік: коли купувати житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі