понеділок, 22 лютого 2010 17:38

Голубченко вибачився за смерть жінки від бурульки

Голубченко вибачився за смерть жінки від бурульки

Столична міліція має намір порушити кримінальну справу у зв"язку з загибеллю Галини Зинюк, яку у неділю вбила бурулька з даху транспортного університету. Чоловіка загиблої Едуарда Володимировича Зинюка запросили у прокуратуру Печерського району, щоб записати свідчення.

Він розповів кореспонденту Gazeta.ua, що прогулювався з дружиною по вул. Суворова, тримав під руку, але раптом відчув, що Галина почала падати.

"Одразу після цього почув біля голови гучний хлопок. Дружина впустила мою руку, впала на землю. Кинувся піднімати її. А в неї з носа й рота кров пішла. Очі закриті, практично не дихає", - сказав Зинюк.

Едуард Володимирович підклав під голову дружині шапку, витирав хустиною кров з обличчя. Одночасно перевіряв пульс. За його словами, серце ще вдарило кілька разів і спинилося.

"Швидку" викликали люди на зупинці. Лікарі приїхали за 15 хв. Лікар перевірив зіниці, сказав, жінка померла. Ще за годину приїхав катафалк і забрав тіло загиблої.

Зинюк додав, що з університету телефонували двоє проректорів. Співчували, вибачалися, обіцяли допомогти з похоронами. З мерії Києва подзвонив Анатолій Голубченко, перший заступник Черновецького, теж обіцяв допомогу.

Едуард Зинюк за часів Союзу працював першим секретарем колишнього Московського районного комітету компартії. 25 років працював депутатом міськради Києва. Каже, особисто відповідав за роботу комунальних служб району. Якби від бурульки у той час постраждала людина, то районне начальство зняли б одразу, впевнений він. Мали б значні неприємності керівники міського рівня.

Зараз ви читаєте новину «Голубченко вибачився за смерть жінки від бурульки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі