вівторок, 20 березня 2007 10:42

Голлівудські зірки люблять розбивати свої дорогі машини (ФОТО)

Після Bugatti Veyron, що розбилася у Великобританії, ціною в 1,6 млн. доларів, аварія якої увійде до історії автосвіту, як найдорожча, в газету The Sun потрапили нові фотографії розбитих ексклюзивних автомобілів знаменитостей.

Так, актриса Ліндсі Лоан розбила свій спорткар Mercedes-Benz CLK-350, коли намагалася втікти від папараці в престижному районі Лос-Анжелесу Беверлі Хіллз. Її машина зіткнулася з мікроавтобусом, водій якого розвернувся прямо перед нею. Сама актриса отримала незначні ушкодження, але все таки її відвезли до лікарні.

Учасниці ж популярної британської групи Girls Aloud зовсім нікуди не поспішали, і ні від кого не тікали. Коли вони на своєму Ferrari 355, ціною близько 200 тис. доларів, покидали зйомки телепередачі Fifth Gear, Сара Хардінг, що сиділа за кермом не помітила припаркований поряд мінівен і "розпорола" об нього весь правий борт своєї машини. Збиток від аварії склав декілька десятків тисяч доларів.

Невдача спіткала й іншого популярного співака лідера групи Jamiroquai Джей Кея, відомого також своєю пристрастю до автомобілів марки Lamborghini. Подробиці його аварії не повідомляються, але судячи з фотографії, співак не справився з управлінням свого бузкового Lamborghini Diablo SE30, вартістю близько 360 тис. доларів, і його викинуло з дороги, передає Лента.ру.
Зараз ви читаєте новину «Голлівудські зірки люблять розбивати свої дорогі машини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі