понеділок, 17 вересня 2018 19:50

Головне в роботі партії - відстоювати інтереси громад - Фельдман

Головне в роботі партії - відстоювати інтереси громад - Фельдман
Учасників заходу також навчали ораторського мистецтва і тайм-менеджменту. Фото: "Наш Край"

15 і 16 вересня в Харкові пройшов форум "Розвиток партії "Наш край" через місцеве лідерство", в рамках якого депутати і партійці з різних регіонів України обмінялися досвідом, а також взяли участь в тематичних тренінгах та воркшопах.

Учасники форуму поділилися своїми ідеями і проектами, які вже реалізовані на місцях. Крім того, вони отримали практичний досвід спільної роботи з розробки проектів, які в майбутньому вони зможуть реалізувати в своїх територіальних громадах. Співголова партії "Наш край", народний депутат України Олександр Фельдман наголосив на важливості роботи на місцях, безпосереднього спілкування з людьми і розуміння їх проблем, надій і запитів, повідомляє newsroom.kh.ua.

"Головне в роботі партії - гідно представляти і відстоювати інтереси громад в цілому і кожного громадянина зокрема, - зазначив Олександр Фельдман. - А для цього потрібно якомога більше спілкуватися з людьми, вникати в те, що їх найбільше хвилює, допомагати їм в вирішенні нагальних проблем, - ось наше основне завдання. І цю роботу потрібно вести постійно, а не тільки напередодні виборів".

Глава Центрального виконавчого комітету партії "Наш край" Олександр Мазурчак підкреслив, що "лише доклавши максимум зусиль для того, щоб успішно представляти інтереси громад, інтереси українців на місцевому рівні, можна домогтися змін для всієї країни".

Також в ході форуму відбулася низка тренінгів та воркшопів. Вони були присвячені практикам внутрішньопартійних і міжособистісних комунікацій, ораторської майстерності і тайм-менеджменту. На воркшоп на тему внутрішньопартійних комунікацій старший керівник Програми для політичних партій НДІ Джон Ловдал розповів, як варто будувати діалог всередині партійного кола і як правильно формувати завдання та проекти.

На тренінгу по міжособистісної комунікації психолог Ярослава Матвейчук представила систему врегулювання конфліктів і показала, як почути будь-якого виборця та зрозуміти всі його проблеми і вимоги. На воркшопі, присвяченому ораторської майстерності, Дмитро Ляховецький пояснив, як говорити на мові виборця і донести до нього свої ідеї. А в ході тренінгу "Як встигнути все у 2018 році" Оксана Лисих провела майстер-клас з тайм-менеджменту і розповіла, як правильно розподіляти свій час.

Зараз ви читаєте новину «Головне в роботі партії - відстоювати інтереси громад - Фельдман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі