четвер, 17 вересня 2020 12:13

Генштаб ЗСУ закупив позолочені ручки Parker по 9 тис. грн
3

8 вересня фінансове управління Генштабу ЗСУ за результатами тендеру повідомило про намір укласти угоду з ПП "Май-Час" про закупівлю подарункових ручок на 308 тис. грн.

Замовляють 80 подарункових ручок: 58 штук – із гравіюванням "Від начальника Генерального штабу Збройних сил України" в подарунковому футлярі з емблемою Генштабу ЗСУ з дворічною гарантією і 22 штуки – із зображенням тризуба у футлярі, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на тендер у Prozorro.

Найдорожчими є десять ручок Parker Sonnet 17 Matte Black Lacquer GT FP F 84 811 із корпусом із лакованої латуні та позолоченою кліпсою і золотим пером із карбованим візерунком по 8760 грн. На сайті ексклюзивного дистриб'ютора виробника Parker в Україні такі ручки продаються без гравіювання у фірмовій коробці по 6105 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ розповіли, що шукали в Закарпатській ОДА

Також купили двадцять ручок Waterman Perspective Black GT із корпусом із лакованої латуні та позолоченими деталями по 6870 грн. Із них десять будуть типу "ролер" і десять перового типу. На ринку такі ручки-ролери продаються без гравіювання по 5 тис. грн, а перові ручки – по 5748 грн.

Єдиним конкурентом на тендері виступала ФОП Чалкова Людмила Михайлівна з Києва, причому ніхто не знижував ціни під час аукціону. Тому формальна економія склала всього 1%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух на Позняках: будинок знесуть за 15 млн

Столичною фірмою "Май-Час" володіє та керує киянин Віктор Кравець. Він є засновником ТОВ "Фірма "Май" одноосібно та ТОВ "Фабрика коштовностей "Золоті часи" разом із киянами Юрієм Великим, Сергієм Сімаком і Максимом Оліфіренком.

Загалом із 2009 року переможець отримав державних підрядів на 5,5 млн грн.

Генштаб Збройних сил купує подарункові ручки Parker з позолотою
Фото: "Наші гроші"
Генштаб Збройних сил купує подарункові ручки Parker з позолотою
Генштаб Збройних сил купує подарункові ручки Parker з позолотою

Укрзалізниця замість ремонту поїзда закупила 2 лімузини Audi А8 Long по 4,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб ЗСУ закупив позолочені ручки Parker по 9 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі