пʼятниця, 18 березня 2022 13:07

Гатять з важкої артилерії - окупанти нещадно обстрілюють міста та села

Гатять з важкої артилерії -  окупанти нещадно обстрілюють міста та села
novynarnia В Донецькій області 11 населених пунктів обстріляли російські окупанти

На Донеччині за минулу добу 11 населених пунктів обстріляли російські окупанти.

Під вогнем окупантів перебували Маріуполь, Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Вугледар, Богоявленка, Новомихайлівка, Степне, Ольгинка, Василівка, Верхньоторецьке.

"Пошкодили щонайменше 16 житлових будинків і об'єктів інфраструктури. Внаслідок ударів російських військ є загиблі та поранені, серед них – діти, а також працівники поліції та ДСНС", - йдеться у повідомленні Нацполіції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маріуполь - тема №1" - Арестович про фейк, що влада кинула місто на призволяще

Ворог гатив по містам і селам з реактивної та важкої артилерії. Серед цивільних об'єктів, які зруйнувала РФ, - багатоповерхові та приватні оселі, база відпочинку, 11 магазинів.

Місто Маріуполь в блокаді вже 16 діб. Більше 350 тисяч маріупольців продовжують ховатися у сховищах і підвалах від безперервного обстрілу з боку російських окупаційних військ.

У середньому на добу на місто скидається від 50 до 100 авіабомб. Руйнування колосальні, за попередньою оцінкою близько 80% житлового фонду міста зруйновано, з них майже 30% - не підлягає відновленню.

Зараз ви читаєте новину «Гатять з важкої артилерії - окупанти нещадно обстрілюють міста та села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі