четвер, 02 листопада 2023 09:08

Є просування і в ЗСУ, і в окупантів: карти бойових дій від ISW
8

Показали свіжі карти бойових дій
Фото: ISW
Показали свіжі карти бойових дій
Показали свіжі карти бойових дій
Показали свіжі карти бойових дій
Показали свіжі карти бойових дій

Сили оборони України просунулися на південь від Новомихайлівки та у західній частині Запорізької області.

Війська утримують позиції та атакують на лівому березі Херсонської області, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Російські окупанти продовжили локальні наступальні операції вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кремінна і досягли підтверджених успіхів. Є підтвердження просування на схід від Петропавлівки.

"Воєнкор" заявив, що російська авіація на Куп'янському напрямі продовжує завдавати ударів по українських переправах через річку Оскол.

Росіяни ведуть наступальну операцію на Бахмутському напрямку, але не досягли будь-яких заявлених або підтверджених успіхів. Блогери стверджували, що окупанти атакували на північний захід від Бахмута з Берхівки у напрямку Богданівки.

Українські захисники на Бахмутському напрямку не досягли будь-яких заявлених чи підтверджених успіхів.

1 листопада російські війська продовжили наступальні операції поблизу Авдіївки. "Воєнкор" заявив про просування з позицій у Красногорівці через залізничні колії у напрямку Новокалинове та Кераміка. Росіяни можуть готуватися розпочати атаки на промислову зону Авдіївського коксохімічного заводу на півночі міста.

Український солдат повідомив, що російські війська проводять атаки на південь від Авдіївки з Водяного у напрямку Сєверного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив, де найбільше відбили атак росіян

Українські військові провели обмежені контратаки поблизу Авдіївки, але не досягли якихось підтверджених успіхів. Російський військовий блогер заявив, що українці успішно стримують російські атаки поблизу Тоненького.

Росіяни ведуть наступальні операції на захід та південний захід від Донецька, але не досягли жодних заявлених чи підтверджених успіхів.

Українські військові провели наступальні операції на захід та південний захід від Донецька та підтвердили просування. Є відео просування на південь від Новомихайлівки.

Жодних підтверджених чи заявлених наземних атак ЗСУ у районі кордону Донецької та Запорізької областей 1 листопада не було.

Російський блогер заявив про наступ окупантів у районі Рівного та атаку на захід від Старомайорська. Російський батальйон "Восток", який діє на південний схід від Великої Новосілки, заявив, що 31 жовтня російські війська досягли деяких успіхів у невстановлених районах поблизу кордону Донецької та Запорізької областей.

Українські війська просунулися у західній частині Запорізької області.

"Воєнкор" стверджував, що українські військанезначно просунулися від Щербаків у напрямку Мирного і досягли успіхів на захід від Роботиного. Також повідомляють, що українські війська безуспішно атакували поблизу Новопрокопівки та Вербового.

Російські блогери кажуть стверджувати, що українські військові утримують позиції та проводять атаки на лівому березі Херсонської області. Атакували поблизу Пойми та Пищанівки, а також що йдуть бойові дії поблизу Кринка.

Повідомляють, що українці зміцнюють позиції у Кринках. Російські військові завдають там важких авіаударів та ударів термобаричної артилерії. Російський військовий блогер заявив, що українські війська замінували район поблизу Кринків, щоб утруднити атаки російської піхоти.

Українські війська продовжують контрнаступальні дії на деяких ділянках фронту. Зокрема, ЗСУ мають успіхи у Запорізькій області та відбивають російські атаки в районах Бахмута й Авдіївки. Українські війська дещо просунулись на лівому березі Дніпра у Херсонській області. Про це свідчать нові карти бойових дій, опубліковані Інститутом вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Є просування і в ЗСУ, і в окупантів: карти бойових дій від ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі