пʼятниця, 18 серпня 2006 10:02

Джоан Роулінг очолила список найрозумніших блондинок світу

 

Через 15 років кількість жінок-мільйонерів перевищить аналогічну кількість чоловіків. Такий прогноз зробили в одному з нещодавно опублікованих досліджень. Раніше на роботі жінок вважали "чайниками", а зараз вони доводять, що можуть робити гроші, використовуючи свої ділові здібності.

А як же блондинки, які роками були ціллю незліченних жартів з приводу їх дурості?

На це можна відповісти, що другий за розмірами гонорарів автор книг у світі - Джоан Роулінг - є одночасно і жінкою, і блондинкою, причому натуральною.

Причому можна знайти й інші яскраві представниці прекрасної статі, яких хоч і можна назвати блондинками, але дурними - язик не повертається.

Кет Ділі
Вік: 29

Починала кар"єру як модель, зараз веде популярне в США телешоу So you think you can dance? Була ведучою багатьох програм, а недавно взяла ексклюзивне інтерв"ю у Кайлі Міноуг, яке подивилися мільйони телеглядачів, - у нім співачка розповіла про свою боротьбу з раком. Регулярно з"являється у списку найсексуальніших жінок від журналу FHM і працює моделлю для компанії L"Oreal.

Колін Маклафлін
Вік: 20 років

Є рекламним обличчям компанії George at Asda. Мрія рекламодавців, Колін працювала з багатьма фірмами, від Nike до LG. Зараз вона заробляє $18 млн. Її "фітнес-DVD" під назвою Brand New Body Workout став бестселером. У неї своя колонка в журналі Scouse, також вона потрапляла на обкладинку журналу Vogue.

Кеті Прайс (вона ж Джордан)
Вік: 27

Починала кар"єру як модель у віці 13 років. Зараз її перший роман Angel став бестселером. За появу в телешоу I"m а Celebrity Джордан заплатили $180 тис., а за продовження фільму When Jordan met Peter - $3 млн. Обидві написані нею автобіографії теж розійшлися як бестселери. Джордан займається дизайном нижньої білизни, коштовностей, парфум і особисто контролює продажі своїх виробів.

Періс Хілтон
Вік: 25

Живе життям світської левиці, схибленої на розвагах, до яких ставиться як до роботи. Недавно відмовилася на рік від сексу. Після успіху серіалу The Simple Life, Періс видала підручник з етикету під назвою Confessions of an Heiress. У фільмі House of Wax її жорстоко вбивають. Зараз Періс випускає свій перший музичний альбом під назвою Paris Burns. Заробивши самостійно мільйони доларів, Періс під своїм брендом продає парфюмерію, одяг, нижню білизну, годинники, сумки та окуляри. За одну свою появу на публіці Періс просить більше $250 тис.

Різ Уїзерспун
Вік: 30

Починала кар"єру в дитинстві як модель і актриса. Зараз є однією з самих високооплачуваних актрис у Голлівуді. За роль у фільмі жахів Family Trouble, що виходить незабаром, вона отримає $29 млн. А за роль у фільмі Walk the Line вона була удостоєна "Оскара". Також вона працює над новими фільмами Penelope, Bunny Lake Is Missing і Sports Widow.

За матеріалами NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Джоан Роулінг очолила список найрозумніших блондинок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі