понеділок, 26 липня 2010 10:34

Дружина Лозинського розпродує майно, щоб уникнути конфіскації

Дружина Лозинського розпродує майно, щоб уникнути конфіскації

Генеральна прокуратура виграла суд у дружини Віктора Лозінського Олени, яка намагалася уникнути конфіскації п"яти автопаркінгів. Про це proUA повідомили в Пресс-службі відомства.

Так, Голосіївський районний суд м. Києва погодився з доводами позовів прокуратури та визнав недійсними договори купівлі-продажу п"яти автопаркінгів по вул. Саперно-Слобідській у м. Києві, за якими Лозинська С.О. – дружина обвинуваченого Лозінського В.О., з метою уникнення конфіскації відчужила вказані об"єкти нерухомого майна, які належали подружжю на праві спільної сумісної власності.

Нагадаємо, 1 березня Генеральна прокуратура і Служба безпеки України затримали Віктора Лозінського в Києві.

У липні 2009 року Лозінський був оголошений в розшук СБУ і в міжнародний розшук Інтерполом.

Генеральна прокуратура порушила справу проти нього за підозрою в нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили загибель жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

Досудове слідство Генпрокуратури встановило, що 16 червня 2009 року прокурор Голованевського району Кіровоградської області Євген Горбенко, начальник райвідділу міліції цього району Михайло Ковальський і Лозінський умисне нанесли важкі тілесні ушкодження Олійнику, зокрема із застосуванням вогнепальної зброї, які спричинили загибель потерпілого.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Лозинського розпродує майно, щоб уникнути конфіскації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі