четвер, 27 вересня 2012 22:31

"Геть рейдерів у мантіях" - у Львові студенти пікетували суд через невідомого підприємця
5

Фото: Фото: Євген Борісов

Сьогодні о 10 ранку під стінами Львівського апеляційного суду на площі Соборній пікетували працівників феміди через невідомого підприємця.

Зібралось близько півтора десятка молодих хлопців студентського віку. На питання: "За що стоїте?" - нормально пояснити не можуть.

"У підприємця хочуть відібрати землю, тут все пише, - показує протестувальник на плакат, прізвище підприємця не пам'ятає. – Нас товариш попросив прийти, щоб завтра у нас не відібрали".

За словами, імовірно, організатора протесту, сьогодні проходило засідання у справі підприємця Олександра Парламенка, у якого через суд хочуть забрати його землю.

В руках активісти тримали плакати: "Даниліва до суду", "Каблак не дай волю рейдерам", "Геть рейдерів у мантіях", "Банкова, зверни увагу на Львів", "Данилів – Пустомитівський Зварич", "Сьогодні відбирають у когось, завтра прийдуть до тебе", "Ні суддівському свавіллю".

"Вони хочуть забрати землю, яку підприємець чесно купив на державних торгах. Справа в тому, що попередні власники заборгували державі, тому землю забрали та виставили на торгах. Тепер колишні власники хочуть через суд цю землю відібрати", – пояснив чоловік, до якого з питаннями радили звертатися протестувальники з плакатами.

Зараз ви читаєте новину «"Геть рейдерів у мантіях" - у Львові студенти пікетували суд через невідомого підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі