неділя, 05 квітня 2015 13:22

Доба в зоні АТО пройшла без втрат, поранені двоє бійців
1

Минула доба в зоні АТО пройшли без втрат серед українських військовослужбовців, двоє отримали поранення. Про це в неділю на брифінгу повідомив прес-секретар Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Укрінформ.

"За минулу добу жоден військовослужбовець не загинув. У той же час двоє військовослужбовців отримали поранення ", - сказав він.

Найбільша активність ворога фіксується поблизу Донецька. Вчора о 19:55 бойовики обстріляли із мінометів позиції військ в районі селища Гранітне. О 20:35 – опорні пункти в районі населених пунктів Піски та Опитне.

Вздовж лінії розмежування на Донеччині ворог зі стрілецької зброї і гранатометів обстріляв українськи позиції поблизу Майорська, Мар'їнки, Опитного та Авдіївки. Крім того, з озброєння бойової машини піхоти був обстріляний опорний пункт наших військ в районі Спартака.

На Луганщині найбільша активність противника відбувалася в районі селища Сокільники, де позиції наших військ були 5 разів обстріляні зі стрілецької зброї та один раз – із мінометів.

В районі Маріуполя в період з 18:00 до 00:00 4 квітня обстрілів не було. Водночас, противник здійснював повітряну розвідку із застосуванням 4 безпілотних літальних апаратів.

Зараз ви читаєте новину «Доба в зоні АТО пройшла без втрат, поранені двоє бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі