вівторок, 04 липня 2006 18:53

До Криму знову прибудуть натівці

З 5 по 8 липня до Криму прибуде група експертів Об"єднаних збройних сил (ОЗС) Північноатлантичного альянсу в Європі. Про це повідомили в прес-центрі командування Військово-Морськими силами Збройних сил України.

Делегацію очолюватиме представник Стратегічного командування ОЗС НАТО полковник Паул Рібаріх.

Як повідомили в прес-центрі, метою візиту є попереднє обговорення практичних питань організації та проведення на базі українського флоту курсу підготовки фахівців з питань оцінки підрозділів відповідно до вимог Програми оцінки і зворотного зв"язку Концепції оперативних можливостей.

У ході зустрічі сторони планують визначити місце і терміни проведення курсу підготовки фахівців. А також керівний склад навчання і сценарій практичної частини курсу, підрозділи, які будуть перевірені за наданими методиками. Обговорити питання підготовки та проведення оцінки і сертифікації корвета "Луцьк" до участі в операції "Активні зусилля".

Експерти НАТО відвідають український корвет, а також Центр пошукових і аварійно-рятувальних робіт ВМС ЗС України, пише Оглядач.

Зараз ви читаєте новину «До Криму знову прибудуть натівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі