пʼятниця, 18 серпня 2023 06:00

До чого готуватися Тельцям, Ракам, Дівам і Скорпіонам – гороскоп на 18 серпня

До чого готуватися Тельцям, Ракам, Дівам і Скорпіонам – гороскоп на 18 серпня
Настає новий етап у житті багатьох знаків. Фото: pixabay.com

18 серпня – період змін. Не слід затримуватися в колективі, де вашу працю не цінують. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Грошей у кишені стане більше, - говорить астрологиня. – Багатьом важко буде встояти перед спокусою податися на роботу за кордон. Дехто виставлятиме на продаж власну нерухомість і зважиться на міграцію із коханими та дітьми. Нове місце роботи задовольнить ваші амбіції. Це чудовий час для пошуку себе і свого місця під сонцем. Відкриєте у собі таланти, про які раніше не здогадувалися. Якщо досі не визначилися, чим хочете займатися, досліджуйте власний родовід. Відповіді на запитання отримаєте, вивчивши рід діяльності своїх предків. Настає новий етап у житті багатьох знаків. Тельцям, Ракам, Дівам і Скорпіонам вдасться змінити коло спілкування і оточити себе цікавими співрозмовниками. Водоліям і Стрільцям випаде нагода подвоїти заробітки, а Рибам та Козорогам щаститиме на вигідні покупки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відстоюйте свої права і дослухайтеся до інтуїції. Доведеться скасовувати подорожі, переброньовувати готелі, здавати квитки на потяг чи літак. Не варто через це нервувати. Доля вбереже від неприємностей.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не варто чекати кращих часів. Доведеться діяти тут і зараз. Справи підуть краще після заходу сонця. Варто затриматися на роботі. Витрачати зароблене краще у вихідні. Це буде час гарних знижок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Навчіться розслаблятися. Це чудовий час, аби піти у відпустку. Запросіть коханих на прогулянку, поласуйте морозивом. Відмовтеся від спиртного і свинини.

Рак (22 червня – 22 липня)

З сумом констатуєте факт, що осінь не за горами. Не варто через це засмучуватися. Ви дуже багато усього встигнете завершити вже цього тижня. Справи краще підуть після обіду. Вранці важко буде сконцентруватися.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ви будете легкими на підйом. Вдаватимуться речі, які донедавна здавалися заплутаними і важкими. Нема часу на когось ображатися чи рівнятися. Думайте про себе, дбайте про власні справи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Здаватиметься, що вичерпали увесь запас сил та енергії. Хотітиметься відпочинку. Замість моря відпустку доведеться провести на дачі. Відновитися допоможе купання в річці та відпочинок на свіжому повітрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розкошує зріле літо: прогноз до кінця тижня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Трохи егоїзму не завадить. Зараз ви господарі свого життя. Знаєте, чого хочете і як цього досягти. Робіть усе мовчки. Не сполохайте свій успіх.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Боротиметеся із бажанням мати більше, ніж є зараз. Хотітиметься ще одну сукню, пару взуття, новішу модель телефону. Заробітки дозволять вам здійснити усі покупки. Але обираючи товари в інтернеті, придивіться до таблиці розмірів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Дратівливими стануть діти. Не кричіть. Вони теж мають право на поганий настрій. Подивіться разом сімейну комедію. Купіть квитки у цирк чи театр.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вдасться знайти додаткове джерело заробітків. Не скористається ним тільки ледачий. Використовуйте усі можливості, які запропонує це день. Будьте відкритими до чогось нового і цікавого.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Станете джерелом натхнення для інших. Миритимете друзів. До вашої думки прислухаються, а позицію поважатимуть. Гроші надійдуть вчасно. Речі дітям до школи придбаєте з гарною знижкою.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відчуєте себе фінансово незалежними. Закладете фундамент для безхмарного майбутнього. Не пускайте у свої справи нових знайомих, бо нашкодять. Відкладіть переїзд до коханих. Довго такий цивільний шлюб не протягне.

Астрологиня дала прогноз на тиждень. Її гороскоп на 14-20 серпня варто прочитати кожному.

Зараз ви читаєте новину «До чого готуватися Тельцям, Ракам, Дівам і Скорпіонам – гороскоп на 18 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі