неділя, 24 вересня 2023 06:55

Дні осіннього рівнодення: кому вони принесуть багатство та успіх

Дні осіннього рівнодення: кому вони принесуть багатство та успіх
Ці вихідні обіцяють бути вдалими. Проведіть їх цікаво. Фото: pixabay.com

23 вересня Сонце переходить у знак Терезів. Розпочинається справжня астрономічна осінь. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У ці вихідні під час осіннього рівнодення варто продумати свої плани до кінця року, - говорить астрологиня. – Приберіть зі свого життя все, що заважає вам стати щасливими. Ці вихідні обіцяють бути вдалими. Проведіть їх цікаво. Уникайте самотності й одноманіття. Не витрачайте часу на спілкування з неприємними людьми. Радо йдіть на нові знайомства. Цими днями люди знаходитимуть собі друзів. Спробуйте нові види відпочинку. Особливо цікавими видадуться подорожі. Мандрівникам зірки готують масу приємних вражень. Похід за покупками також не розчарує. Вдасться вигідно придбати те, що хотіли. Багатство та успіх ці дні принесуть Стрільцям та Левам, Терезам і Водоліям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Забудете про все, що наобіцяли іншим. Не дивуйтеся, якщо на вас ображатимуться друзі і родичі, бо не дотримаєтеся обіцянок. Записуйте важливі справи у блокнот, ставте нагадування на телефоні.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не шукайте приводу для сварки з коханими. Навпаки частіше обіймайте і цілуйте тих, кого любите. Це чудові вихідні, аби побути з родиною і поділитися з найдорожчими своїми відчуттями, спогадами та планами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Життя відвертатиме від того, що не потрібно. Тому не засмучуйтеся, якщо деякі плани не здійсняться. Довіртеся долі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто обмінювати валюту, купувати квартиру чи авто. Це не покращить життя, а стане проблемою надовго. Шопінг відкладіть на кінець місяця. Куплений зараз одяг висітиме у шафі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Через перепади напруги зникатиме інтернет і мобільний зв'язок. Щоб не почуватися відірваним від світу, купіть радіо на батарейках. Тоді залишитеся в курсі всіх новин. Чудовий час для гастрономічних експериментів. Поласуйте стравами італійської та іспанської кухні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Маневруватимете між бажаним і необхідним. Бракуватиме часу на власні справи. Люди погано розумітимуть одне одного. Не поспішайте, коли домовляєтеся про щось. Кохані відволікатимуться на робочі питання і рідко буватимуть удома. Це не привід перетворювати вечерю на сварку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такого прогнозу не чекав ніхто – астрологиня назвала п'ять знаків-щасливчиків

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вихідні дадуть змогу відпочити та знайти рівновагу. Важко буде здолати ревнощі. Помітите, що кохані зацікавилися кимось. Добре зважте усе, перш ніж розірвете стосунки. Не робіть те, про що пошкодуєте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо в домі з'явиться домашня тварина, вона стане талісманом для родини. Помітите зміни у поведінці доньки чи сина. У дітей з'являться нові друзі. Вам це навряд чи сподобається. Ці знайомі погано впливатимуть на них.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Перейматиметеся всім навколо, та забудете про власні справи. Не накручуйте себе й рідних. Не варто сліпо довіряти новинам і чуткам. Поставтеся серйозно до ознак застуди. Краще залишитися вдома і вилікувати нежить.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Бачитимете людей наскрізь. Та не спішіть судити про це вголос. Людям неприємно буде чути усю правду про себе. Купіть нові джинси та кросівки під час сезонних розпродажів. Знижки приємно здивують.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це дні гарних новин і мудрих рішень. Не варто змінювати роботу, позичати комусь гроші чи речі. Частину заробленого заощадьте. Придбання землі чи нерухомості відкладіть на наступний рік.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять людям дотриматися слова. Будьте щедрими на компліменти. Колеги та друзі потребуватимуть підтримки та похвали. За вашу доброту вони віддячать сторицею.

Протягом тижня з 18 по 24 вересня у багатьох відкриється друге дихання, повернуться сили і натхнення. Все задумане вдаватиметься, і це окрилятиме. Астрологиня розповіла, на кого чекає найкращий тиждень цього року.

Зараз ви читаєте новину «Дні осіннього рівнодення: кому вони принесуть багатство та успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі