неділя, 08 жовтня 2017 16:23

Для школярів із зони АТО і Криму відкрили онлайн-курси про Україну

 

Маріупольський державний університет відкрив дистанційні українознавчі курси для учнів з окупованих районів Донбасу та анексованого Криму.

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

"Дітей навчають української мови та літератури, історії України (6-9 класи та 10-11 класи), фізичної та соціально-економічної географії України. Курси з рубрики Дистанційне навчання українознавчих курсів для учнів з тимчасово окупованих територій безкоштовні", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У класі 20 учнів. Лише один приніс лист із адресою "ДНР". Решта написали: "Донецьк, Україна"

Як повідомляється, електронні курси розроблені на основі програм зовнішнього незалежного оцінювання знань. Вони містять теоретичний матеріал, практичні завдання та добірку літератури та інтернет-ресурсів, які допоможуть у навчанні.

Донеччина має бути в єдиному українському просторі. Українську мову місцеве населення знає, але в цьому регіоні російська вважалася мовою еліти. У першу чергу слід "українізувати" чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Для школярів із зони АТО і Криму відкрили онлайн-курси про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі