вівторок, 03 червня 2014 02:57

Для переселенців з Криму та Донбасу відкриті 39 тисяч помешкань — Сенченко

Для переселенців з Криму та Донбасу відкриті 39 тисяч помешкань — Сенченко
Андрій Сенченко. Фото: 24daily.net

Українська влада підготувала в різних областях 42 тис. місць для тимчасового розміщення переселенців з Криму та Донбасу. 39 тисяч з них ще вільні. Більшість розташована у Черкаській області.

Про це в ефірі програми "Шустер LIVE" на Першому національному телеканалі повідомив виконувач обов'язків заступника голови Адміністрації президента Андрій Сенченко.

Сенченко, зокрема, зазначив, що влада підготувала в різних областях 42 тис. місць для тимчасового розміщення переселенців.

"39 тисяч з них ще вільні. Інша справа, що не всіх готовий прийняти Київ. 22 тисячі місць розташовані в Черкаській області", - уточнив чиновник.

Крім того, представник Адміністрації президента наголосив, що станом на 2 червня з Криму на материкову частину України виїхали 9500 громадян, з Донецької області в інші регіони України виселились до 550 осіб, з Луганської — півтори сотні.

"У нас на сьогоднішній день таких вимушених переселенців з Криму майже 9,5 тисяч осіб, яких путінський режим звідти видавлює. З Донецької області, за моїми даними, на сьогодні десь 530-550 осіб, з Луганської області менше — близько 150 осіб виїхали", - розповів Сенченко.

Він припустив, що попри те, що потік вимушених переселенців зі сходу України збільшується, масової евакуації населення з Донецької та Луганської областей не буде.

Зараз ви читаєте новину «Для переселенців з Криму та Донбасу відкриті 39 тисяч помешкань — Сенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі