четвер, 17 серпня 2023 06:00

Для цих двох знаків середина серпня готує неймовірний сюрприз – гороскоп на 17 серпня

Для цих двох знаків середина серпня готує неймовірний сюрприз – гороскоп на 17 серпня
Надзвичайні речі відбуватимуться у житті Скорпіонів і Терезів. Фото: pixabay.com

17 серпня не варто щось радикально змінювати. Рухайтеся за течією і довіряйте власній інтуїції. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день спонтанних рішень і бажань, - говорить астрологиня. – Приборкайте власний апетит і навчіться мислити на кілька кроків вперед. Гроші, які зараз плануєте витратити на дурниці, згодом дозволять вам покращити житлові умови. Особливими щасливчиками себе відчують Водолії і Леви. Для цих двох знаків середина серпня готує неймовірний сюрприз. Отримаєте усе, за що боролися так довго. Надзвичайні речі відбуватимуться у житті Скорпіонів і Терезів. Улюбленцями долі називатимуть Тельців і Козорогів. Насолоджуйтеся перемогами і не втомлюйтеся мріяти та йти до своєї цілі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваші обранці перебуватимуть у доброму гуморі. Підтримайте їхній гарний настрій. Почуватиметеся втомленими і невиспаними. Позбутися цих відчуттів допоможе ранковий біг та плавання.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ваші заробітки зростуть. Задумаєтеся над тим, як підготуватися до зими. Ремонтуйте дах, замініть вікна і двері, утеплюйте балкон. Можна встановлювати сонячні батареї.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ваші поради і досвід знадобляться дітям. Не уникайте спілкування з ними. Намагайтеся не планувати на цей день важливих справ, які потребують багато уваги. Бракуватиме терпіння і натхнення.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не женіться за модним крамом. Азарт покупця підірве ваш бюджет. Накупите непотребу. Цього дня не варто обирати кухонні меблі та посуд. Не марнуйте час на зустрічі з людьми, що багато обіцяють, але не дотримуються обіцянок.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не суньте носа в чужу роботу. Краще зосередьтеся на власній. Здивуєтеся, як багато встигатимете, якщо не гаятимете час на плітки. Кохані та друзі дивуватимуть подарунками. Святкуйте дні народження із найближчими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Хвилювання виникатимуть з найменшого приводу. Особливо гостро люди реагуватимуть на тривожні новини. І нікому не спадатиме на думку перевірити їхню достовірність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві подорожчала оренда квартир: які розцінки

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не слід призначати перше побачення або проходити співбесіду. Навряд чи вдасться справити позитивне враження на співрозмовника. Нові люди, що з'являться у вашому оточенні цього дня, принесуть із собою проблеми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Захочете відкрити власний бізнес. Спочатку складіть бізнес-план та порадьтеся з досвідченими колегами. Вдало просунути власну справу зумієте у соцмережах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вранці народжуватимуться блискавичні ідеї, але виникатиме чимало перепон. Після обіду ситуація зміниться на краще. Емоційно складний день для підлітків. Батькам необхідно мати терпіння та бути уважними до потреб дітей.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

У ваш дім завітають гості, спілкування з якими уникали. Це відірве від роботи і змусить змінити плани. День буде багатим на новини. Багато цікавого довідаєтеся про колишніх колег та коханих. Не поширюйте плітки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші йтимуть до ваших рук. Добре підуть справи, які протягом літа важко будо зрушити з місця. Відчуєте себе успішними та талановитими. Не відступайте від власних принципів. Перш ніж погодитися на щось, порадьтеся з людьми, яких любите.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Триває романтичний період у вашому житті. Самотні мають можливість знайти свою пару. Не дивуйтеся, якщо ним виявиться іноземець. Ви матимете багато спільного. Це спонукає вас вчити ще одну іноземну мову.

Астрологиня приголомшила гороскопом на тиждень. Довідайтеся першими, на які знаки чекає неймовірний успіх.

Зараз ви читаєте новину «Для цих двох знаків середина серпня готує неймовірний сюрприз – гороскоп на 17 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі