понеділок, 13 вересня 2021 00:25

"Дія" повідомлятиме українців про перевірку банківської історії

"Дія" повідомлятиме українців про перевірку банківської історії
Під час найближчого саміту щодо "Дії", буде презентовано безліч нових послуг. Фото: itechua.com

Через декілька тижні додаток "Дія" отримає оновлення. Користувачів попереджатимуть про перевірку кредитної історії банком. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

За словами міністра, якщо хтось намагатиметься оформити кредит на користувача додатку "Дія", останньому приходитиме повідомлення про те, що банк перевіряє його історію.

"Через кілька тижнів ми запустимо в "Дії" послугу, вона буде доступна всім користувачам. Якщо хтось намагається взяти на вас кредит, то вам надходить повідомлення і йдеться про те, що перевіряється ваша інформація, який банк перевіряє і для чого перевіряє вашу кредитну історію", - відзначив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям пояснили, як отримати Covid-сертифікат у "Дії"

Також Федоров додав, що під час найближчого саміту щодо "Дії", буде презентовано безліч нових послуг, які полегшать отримання субсидій й користування комунальними та соціальними послугами.

У застосунку "Дія" з'явилася нова функція. Відтепер користувачі зможуть змінювати прописку до військомату.

Зараз ви читаєте новину «"Дія" повідомлятиме українців про перевірку банківської історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі