неділя, 27 лютого 2022 15:54

Диверсанти мінують залізничні колії всередині України

Диверсанти мінують залізничні колії всередині України
Якщо ви виявите сліди свіжого щебеню біля залізниці – обов'язково повідомте силові структури - Центр протидії дезінформації. Фото: t.me/Segodnya_life

Диверсанти стали мінувати залізничні колії всередині України.

Зокрема, на станції Знам'янка, Кіровоградщина, о 10:40 залізничники виявили на колії приймально-відправного парку підозріле місце, присипане свіжим щебенем. Рух колією закрито, працює поліція, передає "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруси і росіяни виходять на мітинги проти війни в Україні. Їх масово затримують

"Звертайте увагу на свіжий щебінь біля колій! Це ознака того, що це місце може бути заміноване. В жодному разі не підходьте до таких місць і одразу терміново повідомляйте до поліції або СБУ, Нацгвардії, ЗСУ та працівникам залізниці.

Якщо ви виявите сліди свіжого щебеню біля залізниці – обов'язково повідомте силові структури (поліція, СБУ, Нацгвардія, ЗСУ) або працівники залізниці", - повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони.

27 лютого ЗСУ та тероборона знищила бойову колону окупантів, марковану літерою V. Українські захисники змогли зупинити колону та знищити.

Небезпечних терористів знешкодили. Один із військових каже, що колона V – це кадировці.

Зараз ви читаєте новину «Диверсанти мінують залізничні колії всередині України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі