вівторок, 02 листопада 2010 18:07

Дівчина Кличка допомагала заробляти 880 тисяч євро (ФОТО)
14

У Києві відбувся перший добродійний гала-вечір Фонду Братів Кличків. В гості до Віталія і Володимира прибули імениті гості і друзі зі всього світу. Метою гала-вечору було зібрати кошти на ремонт і реконструкцію дитячих спортивних шкіл, розвиток проектів освіти.

"Вже сьогодні до нашого фонду надійшло 54 заявки від дитячих спортивних шкіл з різних куточків країни. Діти хочуть займатися, бути здоровими, піти з вулиць і знайти себе в житті. І ми хочемо дати їм таку можливість. Адже спорт може стати їхнім ключем в житті, допоможе проявити найкращі якості. Ми проводимо цей аукціон не для того, щоб зібрати якомога більше коштів. Це не самоціль. Участю в гала-вечері ми даємо можливість нашим друзям бути причетними і не залишатися в стороні від проблем дитинства", - сказав Віталій Кличко.

Для першого аукціону брати та їхні друзі підготували 7 лотів. Це ексклюзивний швейцарський годинник Montblanc Sport Chronograph Flyback (всього 50 екземплярів), який був запущений спеціально для українських братів-чемпіонів; картина, виконана Владимиром Кличко; дизайнерська сукня від Наталії Кличко. Всі 3 лоти були миттєво куплені. Найбільшу ціну за сукню від Наталії Кличко запропонував її чоловік Віталій. Оцінена достойно і перша художня проба Володимира Кличка.

"Картина, яку ми виставили, називається "The Moon". Як її створювали? Натягнули на боксерську грушу полотно, пограли фарбами, які наносив рукавичками. У результаті, коли "роздягнули" грушу, вийшло зображення, повне кольори, воно несе в собі незвичайну енергію. Взагалі, мені дуже подобається сучасне мистецтво! Воно чудове! І я дуже радий тому, що використовуючи свої художні навики, я зміг зробити свій внесок в нашу спільну добродійну справу", - сказав Володимир Кличко.

Дуже швидко пішли з молотка і такі лоти як право зіграти в гольф з Володимиром на о.Майорка, матч з легендою тенісу Борисом Беккером. Справжній ажіотаж серед друзів викликав такий унікальний лот як можливість залучитися до команди Кличка і винести 11 грудня в ринг німецького Мангейму один з поясів українського чемпіона. Це право, а також 2 квитки в VIP-сектор були куплені за 350 тисяч євро.

Спеціальними гостям гала-вечора стала рок-група Scorpions. Музиканти приєдналися до аукціону, виставивши на торги гітару, під яку виконали три своїх безсмертних хіта. Заради того, щоб виторгувати якомога більше коштів, Scorpions пообіцяли дати щасливому володареві гітари урок музики і узяти з собою на сцену під час концерту в Києві. У результаті, легендарні музиканти продали свою гітару за 230 тисяч євро.

Серед гостей гала-вечори були дівчина Володимира, актриса Хайден Панеттьєрі, футболіст Андрій Шевченко, Олена Франчук і Віктор Пінчук.

Завдяки аукціону вдалося зібрати 880 тисяч євро.

"Всі кошти, зібрані сьогодні, підуть на реконструкцію дитячо-юнацьких спортивних шкіл по всій Україні, на проекти Фонду, пов'язані з освітою. Ми упевнені, що проведення таких вечорів стане хорошою традицією. І наступного року, коли ми проводитимемо другий гала-вечір, ви переконаєтеся, що зібрані кошти були витрачені на благі цілі", - сказала виконавчий директор БО "Фонд Братів Кличків" Ганна Старостенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Кличка допомагала заробляти 880 тисяч євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі