понеділок, 14 грудня 2009 12:20

Ді Капріо зіграє вікінга у новому фільмі Мела Гібсона

Ді Капріо зіграє вікінга у новому фільмі Мела Гібсона

Світ побачить нова картина американського режисера Мела Гібсона про життя вікінгів, в якій зніметься Леонардо ді Капріо. Автором сценарію став Вільям Монахан, повідомляє Variety.

Планується, що зйомки розпочнуться восени 2010. Якщо все йтиме за планом, новий фільм буде наступною однією режисерською роботою Мела Гібсона. Співпродюсерами фільму виступлять Грем Кінг, сам Гібсон і Тім Хедінгтон зі своїми кінокомпаніями - "Кінгс філмз" і "Гібсон Айкон Продакшн".

Директори підтвердили проект, проте розголошувати подробиці не поспішають.

Ді Капріо вже давно зачарований культурою вікінгів. Він зіграє одну з головних ролей в сюжетній лінії, що буде так само ретельно розробленою, як і в інших режисерських роботах Гібсона - "Хороброму серці", "Страстях Христових" і "Апокаліпсисі".

Кінг вже працював з Ді Капріо і Монаханом в оскароносній драмі "Відступники". Кінокомпанія також тільки но випустила стрічку "Лондонський бульвар" - режисерський дебют Монахана, знятий за мотивами новели Кена Бруена, з Коліном Фарреллом і Кірою Найтлі в головних ролях.

Фільм про вікінгів стане першою спільною роботою Ді Капріо і Гібсона.

Крім "Лондонського бульвару," "Кінг Філмз" щойно завершили роботу над "Ромовим Щоденником" з Джонні Деппом , Аароном Екхарт і Емілі Блант.

Ді Капріо нещодавно відзнявся в фільмі Крістофера Нолана "Початок". Наступним фільмом, де його можна буде побачити буде стрічка Мартіна Скорсезе "Закриті острови", яку кінокомпанія "Парамаунт" випустить в світ 19 лютого наступного року.

У свою чергу Гібсон нещодавно завершив зйомки в "Бобрі" Джоді Фостер, третьому за ліком фільмі акторки.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо зіграє вікінга у новому фільмі Мела Гібсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі