вівторок, 17 листопада 2009 18:29

Джонні Депп отримає рекордний гонорар в історії кіно

Джонні Депп отримає рекордний гонорар в історії кіно

Виконавець ролі Джека Горобця Джонні Депп отримає рекордний гонорар за участь у четвертій серії "Піратів Карибського моря". За даними британського таблоїду The Sun, компанія Walt Disney готова заплатити акторові близько 35 мільйонів доларів фіксованого гонорару і ще відсоток від касових зборів, якщо вони перевищать певну величину.

Таким чином, Джонні Депп може стати найбільш високооплачуваним актором сучасного кінематографа, відібравши пальму першості у таких зірок, як Том Хенкс, Том Круз і Мел Гібсон.

Видання також повідомляє, що головну жіночу роль у фільмі може зіграти Пенелопа Крус, з якою студія веде переговори. У картині також буде зніматися Джеффрі Раш, що грав у перших фільмах капітана Барбосса.

Нагадаємо, що після раптового звільнення голови Walt Disney Studios Діка Кука Депп заявив в одному з інтерв"ю, що ентузіазму, з яким він ставився до можливості зіграти Джека Горобця в продовженні "Піратів Карибського моря", завдано серйозного удару.

Трохи пізніше з"явилися чутки про те, що Walt Disney має намір знайти заміну Джоні Деппу для п"ятої та шостої частини фільму "Пірати Карибського моря", тому що після виходу четвертої серії актор збирається відмовитися від образу Джека Горобця. Ця інформація поки не підтверджена офіційно.

Зйомки фільму "Пірати Карибського моря: На дивних хвилях" почнуться навесні 2010 року. Режисером проекту став Роб Маршалл.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп отримає рекордний гонорар в історії кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі