понеділок, 02 листопада 2009 11:12

Росіянка передчасно народила Гібсону восьму дитину

Росіянка передчасно народила Гібсону восьму дитину

Знаменитий актор і режисер Мел Гібсон став батьком у восьмий раз, повідомляє ресурс Monsters & Critics.

Його коханка, російська співачка Оксана Григор"єва 30 жовтня народила дівчинку.

Як зазначається, пологи були передчасними. Про стан немовляти нічого не повідомляється. Для 39-річної Оксани Григор"євої це друга дитина.

Мати росіянки Людмила Григорівна розповіла, що пологи були заплановані тільки на початок грудня і тому стали для всіх несподіваними. За її словами, Оксана народила сама, не вдаючись до кесаревого розтину; новонароджена важить два кілограми 700 грамів. Ім"я дівчинці ще не вибрали.

Від першого шлюбу в Мела Гібсона залишилися семеро дітей. У квітні 2009 року його дружина Робін, з якою він прожив 28 років, подала на розлучення. Приводом для розлучення стала зв"язок Гібсона з Григор"євою.

Нещодавно Оксана Григор"єва випустила новий альбом "Beautiful Heartache", який був записаний на студії Мела Гібсона. Актор мав намір заспівати дуетом зі своєю коханою і зняти кілька кліпів на її пісні.

Раніше в інтерв"ю Гібсон заявляв, що не збирається одружуватися з Оксаною Григор"євою, навіть незважаючи на її вагітність.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Росіянка передчасно народила Гібсону восьму дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі