четвер, 27 серпня 2009 16:51

У вагітної коханки Мела Гібсона маленький живіт (ФОТО)

Як батько сімох дітей, голлівудський актор Мел Гібсон чудово знає, як поводитися з вагітними жінками. Зірка прагне поводитися як джентльмен і по можливості виконувати всі бажання своєї подруги, яка знаходиться при надії. Втім, подейкують, що співачка Оксана Григор"єва особливо не вередує.

Днями Оксана вперше продемонструвала публіці свій живіт. Папараці сфотографували дівчину в компанії Мела, коли пара відправлялася на ланч в один з ресторанів Лос-Анджелеса.

Як відзначають журналісти Daily Mail, передбачається, що Григор"єва знаходиться на сьомому місяці вагітності. Проте для такого пристойного терміну її живіт виглядає дуже мініатюрним. Сам Мел в одному з інтерв"ю заявив, що чекає появи свого восьмого спадкоємця на світ восени.

Нещодавно майбутня мама зізналася, що у пари буде дівчинка.

Нагадаємо, незважаючи на дещо делікатне становище, актор не один раз підкреслював, що не збирається знову зв"язувати себе узами шлюбу. За деякими даними, Гібсон заплатить Григор"євій 10 мільйонів доларів після того, як народиться їхня дитина. Крім того, Оксана також отримуватиме 40 тисяч доларів кожного місяця доти, поки дитині не виповниться 18 років. Гібсон бере на себе всі витрати на освіту. Причому обидві сторони цілком задоволено укладеною операцією.

"Вона хороша мати, і вона буде прекрасною мамою дитині Мела, - вважають друзі Гібсона. - Оксана дуже щаслива, тому що в її житті з"явилася людина, яка про неї піклується і яка буде батьком її дітей. Вона завжди хотіла цього, і у неї вийшло. Вона виграла. Тепер вона робитиме те, про що завжди мріяла: ростити дітей і грати на піаніно".

Нагадаємо, в квітні Мел та його дружина Робін оголосили про розлучення. Пара прожила в шлюбі 28 років, але фактично вони розійшлися три роки тому, після того, як Гібсон ледь не потрапив за ґрати за водіння авто в нетверезому стані, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «У вагітної коханки Мела Гібсона маленький живіт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі