субота, 24 лютого 2024 15:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Десятеро окупантів не змогли прорватись через позицію одного українського бійця: відео 18+

Десятеро окупантів не змогли  прорватись через позицію одного українського бійця: відео 18+
Український захисник утримав позицію і відбив атаку десятьох окупантів. Фото: скріншот

Один боєць 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї ОГШБр "Едельвейс" самотужки стримав навалу з десяти російських штурмовиків.

Подія сталася ще в грудні 2023 року. Відео героїчної події опублікувала 8-а ОГШБ у Telegram.

Український захисник утримав позицію і відбив атаку десятьох окупантів.

"На відео добре видно, як орки, мов черв'яки, крутяться, повзають навколо окопа, де сидить наш боєць. Він професійно відганяє нашестя гранатами і автоматом", - розповіли бійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купа техніки та 779 окупантів: у ЗСУ повідомили про нові втрати РФ

ЗСУ перехопили розмову окупантів, під час якої російський командир б'ється в істериці й не може збагнути, як стільки людей не можуть відбити позицію з одним українським бійцем.

Він просто божеволіє і жене своїх підлеглих вперед.

"Той бій закінчився мертвими і скаліченими орками, яких методично нищила арта і дрони. Наш же боєць залишився живий-здоровий. Він змусив те, що лишилося від ворога, тікати, відстоявши позицію і дочекавшись підкріплення", - розповіли у 8-й ОГШБ.

За даними британської розвідки, за два роки повномасштабної війни проти України Росія втратила таку кількість особового складу та військової техніки, із якою розпочинала своє вторгнення 24 лютого 2022 року.

На початку вторгнення країна-агресорка розгорнула приблизно 130 батальйонних тактичних груп для вторгнення в Україну. Це близько 1300 танків, понад 5000 бойових машин піхоти (БМП) і бронетранспортерів (БТР), а також щонайменше 100 000 особового складу.

Зараз ви читаєте новину «Десятеро окупантів не змогли прорватись через позицію одного українського бійця: відео 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі