понеділок, 06 квітня 2015 23:43

Десантникам 79-ї аеромобільної бригади передали 12 капітально відремонтованих БТРів
2

Миколаївські ремонтники передали десантникам 79-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ Збройних сил України 12 капітально відремонтованих БТРів: десять БТР-80 і два - БТР-70. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

Передаючи десантникам відремонтовану і забарвлену техніку, виконуючий обов'язки директора Миколаївського бронетанкового заводу Олександр Швець повідомив, що машини розбиралися до корпусу і повністю перебиралися, пройшовши повний цикл випробувань.

"Машини ці будуть добре служити не один рік. Ми даємо на них 15 тис. Км пробігу", - сказав керівник підприємства.

Десантники були задоволені отриманими БТРами. "Нам не вистачає добротної нової техніки, а та, що є - часто виходить з ладу, тому ми раді будь-яким новим надходженням", - поділився командир підрозділу старший лейтенант Дмитро Боровський.

За словами десантника, після завершення бойового злагодження техніка відправиться в зону АТО для виконання бойових завдань.

Зараз ви читаєте новину «Десантникам 79-ї аеромобільної бригади передали 12 капітально відремонтованих БТРів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі