понеділок, 11 серпня 2014 14:03

Депутату РФ, який проти анексії Криму, заборонили виїжджати з Росії

Депутату РФ, який проти анексії Криму, заборонили виїжджати з Росії
Фото: http://vk.com

Чотирьом депутатам Держдуми заборонений виїзд за межі Росії через багатомільйонні борги, повідомляє ТСН.

Про таке рішення спікера Держдуми Сергія Наришкіна повідомила Федеральна служба судових приставів. До списку потрапили члени фракції "Справедливая Россия" Олег Міхєєв, Ілля Пономарьов, Володимир Парахін і Олександр Четвертіков.

Як пишуть ЗМІ, Наришкіна просять надати інформацію про службові відрядження зазначених депутатів, а також перетин ними державного кордону. Варто зазначити, що Ілля Пономарьов, зокрема, нібито має борги на суму в 2,7 мільйона рублів. При цьому претензії до нього є через несплату штрафів ДІБДР і відшкодування коштів, зароблених на лекціях у "Сколковому".

Сам Ілля Пономарьов на своїй сторінці в мережі "ВКонтакте" написав, що, якщо таке рішення буде ухвалено, його робота стане складнішою.

"В даний час на прохання мерії я займаюся пошуком можливих інвестицій для будівництва четвертого мосту і швидкісного трамваю в місті Новосибірськ. Поїздки для цього необхідні. Власне і зараз я замість відпустки їжджу, зустрічаюся з потенційними партнерами", - зазначив російський політик.

Нагадаємо, Ілля Пономарьов неодноразово висловлювався проти політики Кремля щодо України. Так, він не підтримав анексію Криму в березні цього року. Пономарьов також заявляв, що малайзійський авіалайнер у липні цього року збили проросійські терористи.

Зараз ви читаєте новину «Депутату РФ, який проти анексії Криму, заборонили виїжджати з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі